Logo texelsecourant.nl
Archieffoto rayonwedstrijd 2016
Archieffoto rayonwedstrijd 2016 (Foto: Archieffoto rayonwedstrijd 2016)

Rayonwedstrijden turnen in Ons Genoegen

  Sport

In sporthal Ons Genoegen in Den Burg is op zaterdag 24 en zondag 25 maart a.s. een rayonwedstrijd turnen. Er doen ongeveer 250 turnsters uit Noord-Holland Noord aan mee.

De 11 Texelse turnsters die onder leiding zijn van Nico Stoter (GVT) en Chantal Leegwater (GOS), kunnen daardoor weer eens thuis voor eigen publiek hun prestaties laten zien, met als leuke bijkomstigheid dat er medailles op alle vier de turntoestellen zijn te verdienen.

De organisatie vanuit Gymvereniging Oudeschild en Gymvereniging Texel zegt reikhalzend uit te kijken naar de competitieslag op het eiland. De verenigingen organiseerden voor het laatst een rayonwedstrijd in maart 2016.

Publiek is van harte welkom op beide dagen tussen 9.30 en 17.30 uur. De entree bedraagt 2,50 p.p. voor volwassenen en 1,50 p.p. t/m 12 jaar en 65+.

Dit wedstrijdweekend wordt mede mogelijk gemaakt door:

Bouw- en Timmerbedrijf Weijers & Zoon, Bouwbedrijf Texel, Teambuilding Texel, Bouw- en Timmerbedrijf Van Heerwaarden, Waddenduyn, Mantje Lifestylestores, Rode Kruis Texel, NBC Eelman, Transportbedrijf Eelman, StayOkay Texel, TESO en Texel Catering

Turngroep Texel
TGT is een samenwerkingsverband mbt tot de selectie tussen GOS & GVT.
reageer als eerste
Meer berichten

Wat vindt u?

Parkeerplaatsen moeten niet ten koste gaan van publieke evenementen in het hoogseizoen (zoals nu bijvoorbeeld het circus).Reageren!