Logo texelsecourant.nl
Foto: Willem Sangers

Laatste crossloop seizoen

  Sport

In de Dennen is morgen(zondag 11 februari) de achtste loop van het boscrossseizoen.

Atletiek Vereniging Texel heeft een rondje uitgezet van 2935 meter, dat één, twee of drie keer gelopen kan worden. De start is aan de Rozendijk onder aan de Fonteinsnol. Inschrijven bij Appartementenhotel Bos en Duin aan de Bakkenweg vanaf 10.00 uur. Voor de kinderen t/m 12 jaar is er een ronde gemaakt van 1000 meter. Voor de D-jeugd is er een ronde van 1700 meter. De jeugd start om 11.00 uur. De prijsuitreiking van het klassement van de jeugd is direct na de 1000 meter onderaan de Fonteinsnol. De senioren starten rond 11.30 uur. De zomercrossen en de wintercrossen van het komend seizoen zullen vanaf Boskiosk het Turfveld gaan. De atletiekvereniging en BOSQ zijn in goede harmonie uit elkaar gegaan.

Job Schepers
Verslaggever op een geliefd bananeneiland| Horecaverslaggever| Texelse Courant| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever

reageer als eerste
Meer berichten

Wat vindt u?

Het besluit van TBO Texel om te stoppen met nachtelijk taxivervoer is een goede aanleiding in het seizoen weer de borrelbus over Texel te laten rijden.Reageren!