Logo texelsecourant.nl
Badjuf Tryntsje Postma (rechts) feliciteert de 20.000ste bezoeker Marjan de Groot.
Badjuf Tryntsje Postma (rechts) feliciteert de 20.000ste bezoeker Marjan de Groot. (Foto: March Heijnen- Team Molenkoog)

20.000ste bezoeker zwembad Molenkoog

  Sport

Zwembad Molenkoog heeft vrijdagmiddag de 20.000ste bezoeker verwelkomd.

Zwemster Marjan de Groot ontving uit handen van badjuf Tryntsje Postma een heerlijke slagroomtaart. Marjan zwemt al jaren vrijwel dagelijks haar baantjes in Molenkoog. Ze heeft de afgelopen zes jaar niet veel dagen overgeslagen. Toen zij indertijd naast haar werk als lerares Engels aan OSG De Hogeberg ook nog druk was in de Texelse politiek, vond zij haar rust en broodnodige lichaamsbeweging in het dagelijks baantjes zwemmen in Molenkoog. En dat vindt ze nog steeds heerlijk.
Molenkoog ontving de 20.000 bezoeker dit jaar bijna een week later dan vorig jaar. Tot nu toe zijn er slechts enkele echt drukke dagen geweest. Dit is overduidelijk toe te schrijven aan het minder mooie weer dit jaar. Er zijn ook dit jaar weer veel vaste banenzwemmers maar de verkoop van dagkaartjes, bezoekerskaartjes en 5-badenkaarten loopt nog flink achter ten opzichte van vorig jaar.
Opmerkelijk is dat het aantal verkochte 65+ dagkaartjes wel licht is gestegen. Daarnaast is de daling in de verkoop van zwemlessen tot stilstand gekomen. Sterker, er is een toename van dik 15 %.
 

Gerard Timmerman
Gerard Timmerman, verslaggever Texelse Courant.
Meer berichten
 

Wat vindt u?

De voorverkoop bij zwembad Molenkoog moet blijven.Reageren!