Logo texelsecourant.nl
Het VVD-debat in Den Helder, met derde van links Texelaar en kandidaat-kamerlid Hennie Huisman.
Het VVD-debat in Den Helder, met derde van links Texelaar en kandidaat-kamerlid Hennie Huisman. (Foto: VVD)

Halbe Zijlstra kent Noordkop vooral van vakantie op Texel

  Politiek

Halbe Zijlstra, fractievoorzitter van de landelijke VVD, en partijgenoot en het Texelse kandidaat-Tweede Kamerlid Hennie Huisman zijn tijdens een debat in Den Helder in gesprek gegaan met aanwezigen.

Verschillende thema's kwamen aan de orde. Zo werd gesproken over de situatie bij de marine, de regelgeving in de landbouw en visserij, de behoefte aan vakopleidingen, de bereikbaarheid van de Noordkop en de dringende behoefte aan glasvezel in het buitengebied.

De avond werd ingeleid door presentaties over het havenbedrijf van Den Helder en Den Helder Airport, de grootste helicopterluchthaven van Nederland. Ook het samenwerkingsverband De Kop Werkt! waarin Texel samen met de andere kopgemeenten en de Provincie de krachten bundelt om de lokale economie en het leefklimaat te verbeteren, werd uitgebreid belicht. Zijlstra toonde zich onder de indruk van de activiteiten in de Noordkop maar moest wel bekennen dat hij de regio vooral kende omdat hij er doorheen moest op weg naar zijn vakantie adres op Texel.


 


Dit e-mailbericht is gecontroleerd op virussen met Avast antivirussoftware.
www.avast.com

Gerard Timmerman
Gerard Timmerman, verslaggever Texelse Courant.
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Aanwezigheid van de pers werkt belemmerend om vrijuit te kunnen sprekenReageren!