Logo texelsecourant.nl

Leraren stelen show bij examenstunt

  Onderwijs

Of het ten goede is gekomen aan de voorbereidingen van de examens valt te betwijfelen, maar de organisatie van de examenstunt mag trots zijn. Vanmorgen zetten zij in de aula van de OSG een examenstunt van jewelste neer. Nadat alle leerlingen toeterend bijeengetrommeld waren, begon de stunt met een dance battle tussen verschillende docenten.

De leraren namen het meer dan sportief op en zetten hun beste beentje voor, met name de skills van Jacob Mechielsen deden het publiek in de overvolle aula versteld staan. De organisatie was in handen van eindexamenleerlingen Myrthe Rump, Ivy Bakker, Elleke van Heerwaarden, Maartje Serlé en Jordy Westerlaken. De laatste zweepte ook als DJ het publiek op. 

Het was een daverend succes. De kritische jury roemde de beste intenties van de leraren. Opmerkingen als "Jullie doen duidelijk jullie best", "Echt wel leuk, maar we zitten niet meer in de jaren zeventig" en "jullie houden duidelijk van de vloer", leidde tot grote hilariteit onder het publiek. De docenten werden allemaal tot winnaar uitgeroepen. Na de leraren lieten enkele leerlingen van House of Dance zien hoe het echt moest.

Op het programma stond verder nog een quiz om te kijken welke docent het meest bekwaam was in zijn of haar vakgebied. De verliezer van de dag kreeg een mooi kostuum, dat hij of zij nog de hele dag mag dragen. Deze uitslag is nog niet bekend. 

Job Schepers
Redacteur Texelse Courant, De Koog, Horecaverslaggever. Tweets op persoonlijke titel.

4 reacties
Meer berichten

Wat vindt u?

Het idee van Eiland Belang om de Schulpengat te gebruiken voor seizoenspersoneel lijkt mij realistisch:Reageren!