Logo texelsecourant.nl
Hoog en droog op de dijk.
Hoog en droog op de dijk. (Foto: Wim Ploeg)

De lezersfoto - Hoog en droog

  Ingezonden

Spreeuwen hoog in de boom, de vorderingen van de dijkversterking, schapen boven op de dijk, mensen boven het water op de steiger en het hoogste punt van het het boothuis in De Cocksdorp. Hoog en droog loopt als een rode draad door deze editie van De lezersfoto. Ook een mooie foto gemaakt? Stuur hem naar de redactie en wij doen de rest. 


Deze spreeuwen werden prachtig vastgelegd door Terpstra Eelman.

Hoog en droog op de steiger. Foto: Rob Klinkhamer.

Dankzij de dijkversterking houden we droge voeten. Hier de vorderingen bij het gemaal bij De Cocksdorp vastgelegd door wie anders dan Ton Zegers. 

De bouw van het nieuwe reddingboothuis 'Dirk Dragt' van de KNRM in De Cocksdorp schiet mooi op. Deze week werd het hoogste punt bereikt (foto: Henk Leyen). 

Boten die hoog en droog boven het water lijken te zweven. Een fata morgana, vastgelegd door Sytske Dijksen. 

Deze foto van Niko Paul Bovenberg heeft natuurlijk weinig met hoog en droog te maken, maar de foto is prachtig. De rode draad werd pas vastgesteld bij het maken van het bericht, dus we nemen de foto gewoon mee. 

Job Schepers
Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Initiatiefnemers van de petitie "Zeg nee tegen 5G" waarschuwen dat 5G (snel internet) schadelijke is voor onze gezondheid. Mee eens of niet mee eens?Reageren!