Logo texelsecourant.nl
Foto: Jitty Leyen.
Foto: Jitty Leyen.
De lezersfoto

De lezersfoto - Ontspanning en arbeid

  Ingezonden

Ontspanning en arbeid komen elkaar tegen in deze editie van De lezersfoto. Terwijl toeristen genieten van een mooie herfstweek, zijn anderen druk bezig met het opruimen van strandhuisjes of met de oogst, zoals op bovenstaande foto van Jitty Leyen goed te zien is. Lezersfoto's kunnen naar de redactie gestuurd worden. Iedere week kiezen wij er één voor de krant, zoals gisteren de foto van Aris Bremer. De rest plaatsen wij op de website. "De laatste strandhuisjes worden door Marcel Bakker naar de winterstalling gebracht." 


"Toch best gezellig met z'n allen, paal 28" 

Bomoefeningen op de Vliehors.

Bovenstaande serie is gemaakt door Henk Leyen. 

Marja Graaf maakte deze twee foto's. Bij de eerste schrijft zij: "De (dins)dag eindigde met een gouden rand." De tweede: "Woensdag: Westerslag:  prachtig blauwe lucht."

M. Van Vliet schrijft bij bovenstaande foto: "Nadat er begin september rupsen van de Windepijlstaart, stuite ik vanmorgen op een vlinder. Hij lag gehavend op de waddendijk maar er leek nog enig leven in te zitten. De kleine vliegjes 'ontfermden' zich alvast over hem. Foto is niet echt duidelijk mede door de mozaïek achtergrond maar 'k stuur hem toch maar even mee."

Het nieuwe gemaal bij De Schans vastgelegd door Ton Zegers. 


We sluiten af met nog eens twee prachtige foto's van Jitty Leyen.

Job Schepers
Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Er moet een aanmeldplicht komen voor alle bed and breakfastsReageren!