Logo texelsecourant.nl
Winterse plaatjes.
Winterse plaatjes. (Foto: Inge Kampen)
De lezersfoto

De lezersfoto - Winterpracht

  Ingezonden

Texel heeft de mooiste vergezichten en beelden te bieden en dat inspireerde de lezers ook afgelopen weken weer tot het maken van prachtige foto's. Een overzicht. Heeft u nou die ene mooie foto gemaakt die iedereen moet zien? Stuur hem naar de redactie en wij zorgen dat de foto een mooi plaatsje krijgt. 


Harry Weijers: "Zondag 17 november op de Hoge Berg."

 
Aris Bremer: "Ook diep in de herfst neemt het aantal gasten op Texel een hoge vlucht!"

Aris Bremer uit Oosterend: "Oosterend, 20 november '19, een woensdagmiddag vol zonnestralen die ons perfect leek om in die stralen het Boerenommetje weer 'ns te lopen.... maar door de herfstige regenstralen eerder deze week werd het ommetje meer een survivaltocht.'


Hans Cornelissen: "De foto is genomen op 26 februari van dit jaar, de molen stak nog in de oude jas."


Zonsopkomst 10 november.


Miriam Witte: "Afgelopen zondag heb ik een heerlijk rondje gelopen in De Slufter, De Muy en De Nederlanden waar ik deze foto van de boet heb gemaakt."


Ronald Kramer: "Vanmiddag heb ik de kans waargenomen om met het rustige najaarsweer wat mooie foto's te maken. Deze foto is aan het eind van de middag gemaakt. Bij de vuurtoren een half uurtje voor zonsondergang." Een andere foto die Ronald maakte bij De Staart staat in de krant van afgelopen vrijdag. 


"Tot onze verrassing heeft het Sommeltjespad bij De Koog een opknapbeurt gehad (was wel nodig). Wat een prachtig uitgesneden uilen", schrijft Tineke Mak bij de eerste twee foto's. De zoenende bomen volgden enige dagen later. 


Herfstplaat van Inge Kampen. 


Koning Winter keek voorzichtig om de hoek deze week. Sanne Ploeg was er als de kippen bij om dit schaap vast te leggen. Een andere foto die ze maakte siert de voorpagina van de krant van afgelopen vrijdag. 

Wel een mooie foto gemaakt, maar niet in het overzicht? Laat het ons even weten en we gaan ons uiterste best doen om de foto alsnog te plaatsen. 

Job Schepers
Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ik ben blij dat Texelpop terugkeert.Reageren!