Logo texelsecourant.nl
Martine van Hintum van schoonheidssalon Beauty Outline.
Martine van Hintum van schoonheidssalon Beauty Outline. (Foto: Job Schepers)
GEZOND & FIT

Gezellige drukte Beauty Outline

  Gezondheid

"Het was een drukke en hectische zomer, maar dat is alleen maar goed. Nu is de ergste toeristendrukte eraf, maar er is genoeg te doen. We zijn onder meer verder aan het uitbreiden met onze trendsieraden", vertelt Martine van Hintum van schoonheidssalon Beauty Outline in De Koog.

Als we een bezoek brengen aan de zaak heeft Martine het nog steeds druk. Ze kon nog net een gaatje vrij maken voor de redactie en telefoon gaat geregeld. "Ja, het gaat lekker door. De vorige keer vertelde ik over onze "Quay Australia-zonnebrillen", daar hebben we nu ook een tassenlijn van en ook op het gebied van de parfum is genoeg te melden."

Bij Martine en haar team kan de klant nu namelijk zelf parfum tappen in gepersonaliseerde flesjes van 30, 50 en 100 milliliter. Er is nu keuze uit tien geuren, maar dat willen we uiteindelijk uitbreiden naar dertig. Naast dat er een naam op het flesje komt en het dus een hartstikke leuk persoonlijk geschenk is, is het ook nog eens duurzaam. De flesjes kun je laten bijvullen en dus heb je geen flesje wat je daarna weer weg moet gooien", vertelt ze. Naast deze parfum is ook het assortiment niche-parfums sterk uitgebreid met onder meer 'Juliette has a Gun' en 'Clean reserve'. "De nichemerken winnen weer enorm aan populariteit. Veel mensen kennen bijvoorbeeld het huidverzorgingsmerk 'Payot' uit Parijs nog van vroeger. Dat is nu weer helemaal terug en verkopen wij ook."

Maar naast de verkoop van horloges, zonnebrillen, sieraden, tassen en parfums, blijft Beauty Outline natuurlijk vooral het domein voor schoonheidsbehandelingen. "Wat er aan zit te komen is een uitgebreide menukaart met twintig verschillende gezichtsbehandelingen. Van huidverbetering tot ontspannende gezichtsbehandelingen. Voor ieder wat wils."

De komende periode reist Martine tussen de bedrijven door weer regelmatig naar de overkant voor nieuwe cursussen en bijscholing. "Onder meer op het gebied van huidverbetering, parfums en nagels. Ik hoop daar weer veel te leren. Er is veel te doen, maar heel leuk. Mensen moeten ook mijn social media in de gaten houden. Er volgen namelijk weer VIP-avonden voor vaste gasten met bijvoorbeeld een workshop zelf parfum maken. Dat wordt heel erg leuk."

Gerard Timmerman
Gerard Timmerman, verslaggever Texelse Courant.
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Aanwezigheid van de pers werkt belemmerend om vrijuit te kunnen sprekenReageren!