Afbeelding
Foto: Rosalin Deen

Dit artikel is geschreven door
Job Schepers

Job Schepers, Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever

Plan huidverbetering van a tot z in De Koog

Gezondheid Gezond & Fit

“We gaan lekker. Het team van Beauty Outline is fijn en de medewerkers zijn zich verder aan het specialiseren op tal van gebieden, zoals huidverbetering - bij bijvoorbeeld acnéklachten - en pedicure.” Aan het woord Martine van Hintumn, eigenaresse van de salon aan de Nikadel in De Koog. “Men kan bij ons onder meer terecht voor gezichtsbehandelingen en permanente make-up.”

Huidmeting

Een behandeling bij Beauty Outline bestaat uit een intake, een goede dieptereiniging en een verzorgingsplan. Ook worden de wensen van de klant uitvoerig doorgenomen met de huid- of schoonheidsspecialist. Daarnaast werkt de salon sinds 2016 met een wetenschappelijk huidanalyse-apparaat, waarmee de conditie van de huid nauwkeurig wordt vastgesteld. “Het apparaat scant zaken als talg, vocht, pigment en de roodheid van de huid. Door deze extra gegevens, naast de aanwezige kennis van onze specialisten, kunnen we een nog beter behandelplan maken.”

Collageenbehandeling

Door een combinatie van de collageenlichtbehandeling en collageendraden heeft Beauty Outline een voor Nederland unieke behandeling neergezet. Deze behandeling werkt doeltreffend op rimpels en fijne lijntjes.

Nieuw is de Facial cupping bindweefselmassage. “De beste anti-agingmethode die er is. Het heeft een stimulerende werking op de huid en onderliggende weefsels. Door middel van bindweefselmassage, buccalmassage en cupping komt de doorbloeding in het gezicht op gang en zorg je voor een natuurlijk gezonde en frisse uitstraling. Deze methode passen wij ook toe op het lichaam. Met name voor cellulite en huidversteviging.”

Permanente make-up

Permanente make-up is al jaren één van de speerpunten van de salon. “Een uitkomst voor mensen die allergisch zijn voor gewone make-up of last hebben van hooikoorts. De behandeling is ook geschikt voor lensdragers en erg makkelijk voor mensen met een bril. Wanneer je geen of dunne wenkbrauwen hebt, kun je met permanente make-up een mooie, natuurlijke wenkbrauw creëren”, vervolgt Martine.  

Foto: Rosalin Deen

Ook voor powder brows kan men bij Beauty Outline terecht, hierbij worden de wenkbrauwen ingeschaduwd met pigment. “Ik doe dit al en onze medewerker Esmee specialiseert zich daar nu in.”

Voor thuis

Martine heeft ook belangrijke tips voor thuis, want een goede huid vergt meer dan een bezoek aan de salon, stelt ze. “Start elke ochtend en avond met een reiniging bestaande uit een milk, waszeep of foam en lotion en een goede verzorgende dag- en nachtcrème. Het is tevens belangrijk om een goede oogcrème en een hals- en decolletécrème te gebruiken, hier is de huid vele malen dunner en heeft dus andere behoeften. Gebruik van minimaal één keer per week een gezichtspeeling en een masker is aan te raden. Dit kun je aanvullen met speciale serums en ampullen.”

Afbeelding
Dwaalgast bij de ijsbaan Algemeen 16 uur geleden 26
Afbeelding
Texelse Bierbrouwerij doneert €10.364,- aan Texelse Vuurtoren Algemeen 17 uur geleden 6
Afbeelding
Nieuwe locatie voor Kerstconcert Artex Wereldkoor en Folky Vibes Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Sint op toeristische toer Algemeen 27 nov., 16:40 1
Afbeelding
Denise Betsema op de weg terug Algemeen 27 nov., 12:17 5
Afbeelding
Dorpsbezoeken Sinterklaas niet zonder slag of stoot Algemeen 26 nov., 13:30
Afbeelding
Goede Doelen Sint brengt cadeau mee voor kinderboerderij Algemeen 26 nov., 11:12
Afbeelding
De lezersfoto - Uit koers Algemeen 26 nov., 08:30