Logo texelsecourant.nl
Gezond & Fit

Specialist op gebied huidverbetering

  Gezondheid

"De verhuizing heeft zoveel meer mogelijkheden gegeven. Ik heb nu drie behandelkamers. Dat is ook handig in verband met mijn samenwerking met een cosmetisch arts", vertelt Martine van Hintum van Beauty Outline in De Koog.

Martine en haar team zitten inmiddels een halfjaar op de nieuwe locatie aan de rand van de parkeerplaats bij de Lidl, naast de slagerij van Kees Moormann. "Het is lichter, het is ruimer - waardoor we meer mensen kunnen helpen - en de zaak valt meer op dan de oude stek. Ik ben nog steeds iedere dag dolblij met de overstap", vertelt ze.

Beauty Outline is een specialist op het gebied van huidverbetering voor zowel mannen als vrouwen. "Dat verschilt, van mensen die last hebben van bijvoorbeeld acne of couperose, maar ook voor anti-aging-behandelingen kan men bij ons terecht. Om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen in de 'beauty-branche' laat ik mij ook ieder jaar bijscholen, ik vind dat heel belangrijk. Het is niet verplicht, ik vind dat dat wel zo zou moeten zijn."

Een andere behandeling waarvoor veel klanten naar Martine en haar team komen is de permanente make-up, van eyeliner tot wenkbrauwen. "Het is prachtig om iemand te helpen die door wat voor reden dan ook geen wenkbrauwen meer heeft. Je geeft iemand namelijk een gezichtsuitdrukking terug. Ik doe dit niet alleen op Texel. Eens in de zes weken reis ik naar Amsterdam om deze behandeling te doen bij een bevriende collega", vervolgt ze, "daarnaast gebruik ik deze 'uitstapjes' om weer inspiratie op te doen voor op Texel. Amsterdam is toch één van de koplopers als het gaat om trends op beauty-gebied."

Naast deze behandelingen kan men bij Beauty Outline ook voor vele andere schoonheidsbehandelingen - zo is de inmiddels beroemde 'Fish spa' nog altijd in trek- en massages terecht. "En we verkopen tegenwoordig sieraden voor mannen en vrouwen van bekende merken als 'Zinzi', 'Cluse', 'Ixxxi', 'Les georgettes' en 'Oozoo'.

"De mogelijkheden zijn toegenomen en je kunt je creativiteit nu kwijt. Daar was eerder gewoon minder ruimte voor. Daarnaast zie je de ontwikkeling dat het ook voor mannen de normaalste zaak is om naar een schoonheidssalon te gaan. Van gezichtsbehandeling en massages tot het harsen van de rug."

Wie nog nooit bij Beauty Outline naar binnen is gelopen, doet er goed aan om hier eens verandering in te brengen. Martine vertelt u graag over alles over de mogelijkheden van haar salon.

Job Schepers
Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Aanwezigheid van de pers werkt belemmerend om vrijuit te kunnen sprekenReageren!