Logo texelsecourant.nl
Foto: Job Schepers

"Resultaat al na drie dagen en zeker drie maanden profijt"

  Gezondheid

"Sinds kort werk ik ook met een ander soort behandeling, die ervoor zorgt dat de huid overal sterker en vitaler wordt, zonder een babyface of 'Gooise gezichten'. Dit is een enorme stap", vertelt Petra Witte van Mooi bij Peet die haar behandelingen uitvoert in haar eigen behandelkamer bij Lounge Martine aan de Wilhelminalaan 25 in Den Burg.

Het afgelopen jaar volgde Petra weer de nodige cursussen om haar kennis op het gebied van fillers en botox nog verder te ontwikkelen. Zo specialiseerde ze zich onder meer in zogenoemde 'liquid facelifts'.

"Met deze behandeling gaat het lichaam eigen collageen aanmaken, waardoor rimpels vervagen en de huid ook echt langdurig steviger wordt. Dit kan in het gezicht, maar ook in de hals en de handruggen et cetera. Dit middel heet Radiesse dat al decennia lang in de cosmetische industrie wordt gebruikt."

Ook op het gebied van Botox is er genoeg te melden. "Ik werk nu met een nieuw Duits merk, Bocouture, dat meerdere voordelen heeft. Het resultaat is al na drie dagen te zien en het werkt nu vaak ook bij cliënten waarbij botoxbehandelingen eerder minder goed aansloegen. Bovendien heb je zeker drie maanden lang profijt van het resultaat."

Zoals bij veel zaken is voorkomen beter dan genezen. "Ook bij botox en fillers is het raadzaam om er op tijd bij te zijn. Als je duidelijke lijnen gaat zien bij bepaalde bewegingen en men dat storend vindt, is het slim om dan al actie te ondernemen. Als de lijn zichtbaar is als het gezicht 'neutraal' staat, is het eigenlijk al aan de late kant. Dan is het lastiger om de veroudering te verhelpen."

Mensen met interesse kunnen altijd een afspraak maken met Petra voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. "Dan vertel ik over de mogelijkheden en de onmogelijkheden. Ik neem ruim de tijd om uit te leggen wat wel kan en wat niet kan en wat reële verwachtingen zijn. Ik ben flexibel qua werktijden, dus in overleg komen we er wel uit."

Meer over Mooi bij Peet is te vinden op mooibijpeet.nl. Tel: 06-19962575, mooibijpeet@gmail.com.

Job Schepers
Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever
Meer berichten
 

Wat vindt u?

De snelheid op de verbindingswegen van en naar alle Texelse dorpen op 80 km/uur houden of naar 60 km/uur?Reageren!