Logo texelsecourant.nl
Deze foto is van Harry Weijers, zijn andere foto stond gisteren in de krant.
Deze foto is van Harry Weijers, zijn andere foto stond gisteren in de krant.
De lezersfoto

De lezersfoto - Lentekriebels

  Divers

Dat Texel een echt schapeneiland is, blijkt wel weer uit de grote stroom van lammetjesfoto's die binnenkwamen op de redactie. Maar niet alleen het jonge kroost, ook de intredende lente leverde prachtige plaatjes op. Henk Leyen wisselde schapenfoto's af met zijn vertrouwde Roggesloot bij De Cocksdorp. Ook legde hij onder meer het riet snijden prachtig vast. 
Marja Graaf bezocht onder meer de duinen bij paal 17, de haven van Oudeschild en Waalenburg. Zij legde onderweg ook nog een tjakker vast.Één der foto's van Jitty Leyen zagen we dinsdag al in de krant. Uiteraard maakte zij er meer van lammeren zonder oormerk bij De Cocksdorp.

Deze selectie maakten we uit de vele foto's die Ruud de Kemp toezond. Hij vermaakte zich uitstekend op De Hors zo te zien.We sluiten de week af met deze lentekiekjes van Janet Brouwer. 

Heeft u nou een mooie foto gemaakt? Stuur hem naar de redactie en deel hem met de ruim 50.000 unieke bezoekers per maand. De redactie kiest iedere week minsten één foto uit tot lezersfoto van de week. Deze komt op vrijdag in de papieren editie van de Texelse Courant. De redactie probeert de andere foto's allemaal online te zetten. Als een inzender heel veel foto's stuurt, maken we een selectie. Wilt u in aanmerking komen voor de papieren editie? Stuur dan een liggende foto met een minimale bestandsgrootte van 1 MB.

Job Schepers
Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever
Meer berichten
 

Wat vindt u?

De verkoop van plastic flesjes - zoals burgemeester Uitdehaag bepleit - moet verboden worden:Reageren!