Logo texelsecourant.nl
Foto: Justin Sinner Pictures.
Foto: Justin Sinner Pictures.
De lezersfoto

De lezersfoto - Lammetjes

  Divers

Het was de week van de lammetjes. Fotogeniek toonde de jonge schapen zich aan de verschillende fotografen die daar gretig gebruik van maakten. Daarnaast speelt het wisselende weer een prominente rol in deze editie van De lezersfoto.


Deze serie van de schapen van De Waddel is gemaakt door Justin Segerink van Justin Sinner Pictures.
Geen lammetjes bij Henk Leyen. Hij bleef in de buurt van De Cocksdorp. Het leverde prachtige plaatjes op.


Ook Ingmar de Boer meldde zich deze week weer met twee juweeltjes. Bij de eerste foto schreef hij: "De Entree van de crèche word goed bewaakt." De onderste kreeg het onderschrift: "Heerlijk maffen bij moeders."
Veel afwisseling in de foto's van Jitty Leyen. Knap werk Jitty!

We sluiten af met de hagelbui van dinsdag, op de boot van 9.00 uur vastgelegd door Bianca Polderman. Ik hoop dat je tijdens de bui zelf binnen zat Bianca.

We zijn alweer aan het einde van de serie van deze week. Paul van Dijk en Hanneke Roeper heeft u gisteren al in de krant kunnen vinden. Heeft u nou die ene prachtige foto gemaakt? Stuur hem naar de redactie en deel hem met onze 50.000 unieke bezoekers per maand. Graag onder vermelding van naam en onderschrift. Iedere week kiest de redactie in ieder geval één foto voor de krant. Dit moet wel een liggende foto zijn (in verband met opmaak) en een grootte hebben van minstens 1 MVB

Job Schepers
Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Een vliegende auto die door de politie bij calamiteiten vanaf vliegbasis Leeuwarden wordt ingezet op de Waddeneilanden.Reageren!