Afbeelding

Dit artikel is geschreven door
Job Schepers

Job Schepers, Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever

Bioscoop

Nieuwe film Quentin Tarantino

Divers

Je haat zijn films of je houdt er van. Een tussenweg is er eigenlijk niet. Liefhebbers zijn blij dat het eindelijk zover is. Komende week doet The Hateful Eight van Quentin Tarantino zijn intrede in Cinema Texel.

The Hateful Eight vertelt het verhaal van zeven gevaarlijke premiejagers en hun gevangene, enkele jaren na de Burgeroorlog in het winterse Wyoming. Door een sneeuwstorm raken ze verwijderd van hun route en komen ze vast te zitten in een afgelegen plaatsje, met alle gevolgen van dien... The Hateful Eight is de spectaculaire achtste film van hollywoodlegende Quentin Tarantino, die met onder meer Django Unchained en Pulp Fiction grote successen boekte. Wanneer de gevaarlijke premiejager John The Hangman Ruth (Kurt Russell) op weg is naar het plaatsje Red Rock om zijn gevangene Daisy The Prisoner Domergue (Jennifer Jason Leigh) uit te leveren, komen ze in aanraking met twee opmerkelijke vreemdelingen: Major Marquis The Bounty Hunter Warren (Samuel L. Jackson) en Chris The Sheriff Mannix (Walton Goggins).

De vier raken verdwaald en besluiten onderdak te zoeken bij Minnies Haberdashery, een afgelegen herberg in de bergen. Daar komen ze vast te zetten met vier onbekende, en ongure types: Bob The Mexican (Demian Bichir), Oswaldo The Little Man Mobray (Tim Roth), Joe The Cow Puncher Gage (Michael Madsen en Sanford The Confederate Smithers (Bruce Dern). De acht zitten met elkaar opgescheept terwijl de storm zijn hoogtepunt bereikt en het begint er steeds meer op te lijken dat niet alle acht reizigers het gaan overleven... The Hateful Eight is een sensationele en spectaculaire film in de welbekende Tarantino-stijl.

Bouwplannen vallen sinds 1 januari onder de Omgevingswet.
Wat kun je zelf vooraf regelen? Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
Bij TESO Werken als werkvoorbereider/inkoper? 5 uur geleden 1
Zondagmiddag is Madama Butterfly te zien tijdens de Royal Opera House voorstelling.
Back to Black & Butterfly in Bios Algemeen 10 uur geleden
De nieuwe podcast van de Texelse Courant.
Podcast Texelse Courant 18 april 2024 Algemeen 18 apr, 18:00 1
Afbeelding
Opvangcentra werken samen voor verstrikte zeehonden Algemeen 18 apr, 16:10
Afbeelding
Texel '94 moedeloos door vernielingen Algemeen 18 apr, 15:00 7
Afbeelding
Voorkom maaislachtoffers Algemeen 18 apr, 12:35
Lopen voor de Avondvierdaagse.
Start inschrijving Avondvierdaagse Algemeen 18 apr, 11:00 1