Logo texelsecourant.nl
Foto: Pastorie De Waal

Cursus Theaterwerk Atelier De Waal

  Cultuur

Atelier De Waal start weer met twee cursussen Theaterwerk op zaterdagochtend in de Wielewaal. Van 9:30 tot 11:00 uur voor kinderen van 8 tot 12 jaar en van 11:30 tot 13:00 uur voor jongeren van 12 tot 18 jaar.

"Theaterwerk is werken met het lichaam en de stem, we worden ons bewust van de kracht van het lichaam in het moment, leren improviseren op een podium en maken zelf kostuums en decor. Met de kinderen werk ik spontaan en spelenderwijs aan theatervaardigheden. Ze voelen zich veilig en ontdekken hun eigen fantasie en verbeelding, vergeten de plankenkoorts. Met de jongeren ga ik een stap verder en maken we een voorstelling naar hun eigen verhaal, dat ze leren vormgeven. Deze voorstelling wordt in september twee keer voor publiek opgevoerd in De Wielewaal", schrijft Anet van Elzen.

Theaterwerk wordt gegeven door performancekunstenaar Anet van de Elzen Er is een gratis proefles voor beide groepen op 16 februari in dorpshuis De Wielewaal. Graag opgeven, dit kan via: atelierdewaal@gmail.com.

Kosten: Kinderen 8 tot 12 jaar, €10,- per les, inschrijven voor tien lessen. Jongeren 12 tot 18 jaar, €12,50 per les, inschrijven voor het traject tot aan de voorstelling toe, dit zal ongeveer twintig lessen zijn.

Job Schepers
Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever
Meer berichten
 

Wat vindt u?

e gemeente moet strenger handhaven op eigenaren die de stront van hun hond niet opruimen.Reageren!