Logo texelsecourant.nl
Berry Lussenburg en Jeroen Ras van De Toegift, gastheren op De Dag van de Vrijwilliger.
Berry Lussenburg en Jeroen Ras van De Toegift, gastheren op De Dag van de Vrijwilliger. (Foto: Job Schepers)

Berry Speelt! op Dag van de Vrijwilliger

  Cultuur

In De Toegift in Den Hoorn wordt zondag 3 maart de "Dag van de Vrijwilliger" gehouden.

Op verzoek van Texels Welzijn stellen Berry Lussenburg en Jeroen Ras De Toegift in Den Hoorn gastvrij open voor de Texelse vrijwilligers. Zij worden getrakteerd op een speciaal optreden door Berry Lussenburg.

Elke jaar wordt de "Dag van de vrijwilliger" gevierd, een waardering voor de vrijwillige inzet van mensen binnen onze samenleving. "Zonder onze vrijwilligers zouden welzijn, zorg, cultuur, toerisme, kunst, sport, natuur, onderwijs, muziek, media, politiek… er op ons eiland heel anders uitzien", meldt de organisatie.

Vrijwilligers zijn van harte welkom. Zij kunnen kiezen uit een middag- of avondvoorstelling. De middag begint om 14:30 uur met inloop met koffie/thee. Om 15:00 uur opent Brigitte Hollands van Texels Welzijn de dag, met aansluitend de voorstelling "Berry Speelt!". Na afloop een dankwoord van de gemeente en van 16:00 tot 17:00 uur een informeel samenzijn met een hapje en een drankje.

De avondvoorstelling begint met een inloop om 19:30 uur, de avond duurt tot 22:00 uur.

De toegang is gratis. In verband met het maximaal aantal deelnemers (110 per voorstelling) moet men zich aanmelden vóór vrijdag 25 februari. Dit kan online via https://texelswelzijn.nl/aanmelden.

Wie hulp nodig heeft bij het aanmelden kan bellen naar Texels Welzijn, 0222-312696, even binnenlopen in De Buureton (Beatrixlaan 43 Den Burg) of tijdens de wekelijkse inloopspreekuren van Texels Welzijn in ieder dorpshuis op Texel.

De viering van de 'Dag van de Texelse vrijwilliger' wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Texel.

Gerard Timmerman
Gerard Timmerman, verslaggever Texelse Courant.
Meer berichten
 

Wat vindt u?

De gemeente treedt streng op tegen Illegale verhuur aan toeristen. Het is goed dat burgers daarbij helpen door illegale situaties door te geven aan de gemeente. Mee eens of niet mee eens?Reageren!