Logo texelsecourant.nl

Expositie beeldend werk Artex-cursisten bij Nauta Boek

  Cultuur
Foto: een werk gemaakt door Artex-cursist Frida Druif
Foto: een werk gemaakt door Artex-cursist Frida Druif

Bij Nauta Boek in Den Burg is vanaf vandaag een expositie te zien met beeldend werk van Artex-cursisten.

In de etalage hangen diverse werken van volwassen cursisten van de cursus 'schilderen voor gevorderden'. Daarnaast hebben de leerlingen van de Artex KunstKlas (10-15 jaar oud) gewerkt aan een groot Scrabblespel speciaal voor het 60-jarig bestaan van Artex. De werken zijn t/m maandag 11 februari te bewonderen bij Nauta Boek.

Geïnspireerd na het bekijken van de werken? Op donderdag 17 januari start een nieuwe cursus schilderen voor gevorderden bij Artex: 'volg de grote meesters'. Tijdens deze cursus kiest elke cursist een grote meester en onderzoekt schilderend één of meerdere werken van die meester. Dat kan in een zelfgekozen techniek: tekenen, pastel, collage, aquarel en acrylverf. Verder start op donderdag 11 april de cursus 'Voorjaarsbloeiers schilderen'. De cursussen worden gegeven door Maurice Christo van Meijel. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website van Artex.

Artex Kunstenschool
School of the Arts, music school, dance school, theatre school and courses fine arts
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Visroken, een oude traditie die onder meer tijdens de Strender Visrookwedstrijd in ere wordt gehouden, verdient de status van cultuurhistorisch erfgoed.Reageren!