Logo texelsecourant.nl

Artex organiseert jubileum dansvoorstelling; ook met oud-leerlingen

  Cultuur

Eens in de twee jaar organiseert Artex een grote dansvoorstelling. Op zaterdag 13 april staan de dansleerlingen op het podium met een jubileumvoorstelling ter ere van Artex' 60-jarig bestaan. Deze dansvoorstelling zal opgevoerd worden in de Evenementenhal van De Krim. 

Niet alleen de jeugdige leerlingen staan die dag op het podium, ook de volwassenen. Er wordt teruggeblikt in de tijd met een nieuwe dansvoorstelling met een knipoog naar het verleden. Artex is daarvoor op zoek naar oud-leerlingen van Artex en de oude Muziek- en Dansschool Texel. Heb jij vroeger als kind of jongere ook gedanst bij Artex of de Muziek- en Dansschool en lijkt het je leuk om nu, jaren later, weer op het podium te staan met gelijkgestemde volwassenen? Doe dan mee met dit project!

Er wordt gedurende 14 weken gericht gewerkt aan een choreografie voor de voorstelling in de stijl die vroeger domineerde: jazzdance/jazzballet. Het project start op donderdag 10 januari om 20.15 uur. Het is altijd mogelijk om eerst vrijblijvend een proefles te volgen.

Inschrijven kan via de website van Artex.

Artex Kunstenschool
School of the Arts, music school, dance school, theatre school and courses fine arts
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Om mensen met een economische en/of maatschappelijke binding aan Texel voorrang te geven op de woningmarkt wil het college een koopprijsgrens instellen van €450.000,- (en een huurprijs van €720,42). Alleen boven die prijs mogen niet-Texelaars kopen/huren.Reageren!