Logo texelsecourant.nl
Foto: Eerder optreden van het Artex Kamerkoor (archief Texelse Courant)
Foto: Eerder optreden van het Artex Kamerkoor (archief Texelse Courant)

Artex Kamerkoor treedt op in Hoornder kerkje

  Cultuur

Op zondag 13 januari geeft het Artex Kamerkoor een concert met als thema 'Met Hart en Ziel'. Aanvang om 15.00 uur in de Hervormde Kerk aan de Kerkstraat 5 in Den Hoorn.

We nemen u mee naar een 19e eeuwse salon, waar u kunt luisteren naar romantische pianomuziek en sfeervolle koorstukken in een intieme setting. Muziek van bekende componisten als Mendelssohn, Schumann, Brahms en anderen. Prachtige teksten zijn in deze periode op muziek gezet, maar worden tijdens dit concert ook voorgedragen. De thema's zijn liefde en natuur, voorspoed en ongeluk, hoop en vertwijfeling.

Het koor wordt begeleid door Ellen Verburgt.

De entree bedraagt € 7,50 voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen tot 12 jaar. Toegangskaarten zijn vanaf maandag 7 januari verkrijgbaar bij Artex en Nauta Boek en op de dag zelf bij de entree van de kerk.

Artex Kunstenschool
School of the Arts, music school, dance school, theatre school and courses fine arts
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Om mensen met een economische en/of maatschappelijke binding aan Texel voorrang te geven op de woningmarkt wil het college een koopprijsgrens instellen van €450.000,- (en een huurprijs van €720,42). Alleen boven die prijs mogen niet-Texelaars kopen/huren.Reageren!