Logo texelsecourant.nl

Benefietconcert voor Rob in Evenementenhal Texel

  Cultuur

Onder de naam "Support Rob Benefietconcert" wordt zaterdag 22 december in Evenementenhal Texel een groot sponsorfeest voor Rob Daalder gehouden.

Rob Daalder is ernstig ziek, zijn hoop is gevestigd op een dure behandeling in Los Angeles. De volledige entree-opbrengst en zo mogelijk inkomsten uit de baropbrengst tijdens deze avond komen ten goede aan de stichting "Support Rob" die is opgericht om geld in te zamelen.

Tijdens het benefietconcert treden onder meer Judith's Pianoshow en Bony Macaroni op. De Crazy Pianos is een groep professionele entertainers die live allerlei covers ten gehore brengen en die met hun muzikale show al menig feestzaal op z'n kop heeft gezet. De band Bony Macaroni komt op verzoek van Stichting SomPop. De band treedt ook op tijdens SomPop op 6 juli 2019.

Ook DJ's Hans en Elis Polderman (Polderman Brothers) zijn van de partij, evenals Sam and the Tubeman (DJ Marco van Sambeek en drummer Marcel Buijsman).

De feestavond is een initiatief van Frido Boom, Arnold Langeveld, Erwin van der Linden en Iwan Groothuis. Groothuis: "We hopen, net als met Pink Floyd, de hal vol te krijgen. Dan kunnen we een groot bedrag overmaken. De entree bedraagt €25, onder de achttien jaar €15,-." Aanvang 20:00 uur, zaal open vanaf 19:30 uur. Kaarten zijn vanaf 13 december online te bestellen via www.dekrim.nl en, als er over blijven, ook aan de kassa.

Er staan op Texel de komende tijd tal van andere activiteiten gepland ten behoeve van de stichting Support Rob. Meer daarover op www.supportrob.nl.

Gerard Timmerman
Gerard Timmerman, verslaggever Texelse Courant.
Meer berichten
 

Wat vindt u?

De gemeente treedt streng op tegen Illegale verhuur aan toeristen. Het is goed dat burgers daarbij helpen door illegale situaties door te geven aan de gemeente. Mee eens of niet mee eens?Reageren!