Logo texelsecourant.nl

Ouwe Sunderkoorts

  Cultuur

Nog een paar dagen en dan is het zo ver. Ouwe Sunderklaas. Dat het ook in Oudeschild begint te kriebelen, blijkt wel uit deze twee foto's uit Oudeschild waar de mensen worden opgeroepen om te gaan speulen.

"Iedereen moet mee doen. Ook de import. Laten we allemaal speulen", laat de maker van de foto weten. In de krant die vandaag op de mat valt ook de nodige aandacht voor 12 december. Zo sprak de redactie onder meer met één van de grote groepen in De Koog en is er een overzicht te vinden met ideeën voor diegenen die nog niet weten wat ze speulen moeten komende woensdag. 

Programma en foto's

De redactie is alvast op zoek naar alle programma's van Ouwe Sunderklaas. Programma's kunnen worden gemaild naar redactie@texelsecourant.nl. Maakt u tijdens het feest (of voor- of naklazen) mooie foto's? Stuur ze naar de redactie en wie weet ziet u uw foto wel in het overzicht voorbij komen. Bij de foto's is het handig om te vermelden wat er wordt gespeuld. 

Job Schepers
Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Om mensen met een economische en/of maatschappelijke binding aan Texel voorrang te geven op de woningmarkt wil het college een koopprijsgrens instellen van €450.000,- (en een huurprijs van €720,42). Alleen boven die prijs mogen niet-Texelaars kopen/huren.Reageren!