Logo texelsecourant.nl
Foto: Job Schepers
Video

Sinterklaas is op Texel

  Cultuur

Sinterklaas is op Texel. Rond half 1 vanmiddag draaide de pakjesboot de haven van Oudeschild in. Honderden kinderen stonden sint en zijn Pieten op te wachten. Hierbij een korte video-impressie 

De sfeer was in één woord geweldig te noemen. De goedheiligman nam ruim de tijd om alle kinderen en ouders handjes te geven en werd uitgebreid welkom geheten door de burgemeester. Het prachtige weer, feestelijke muziek en scheutig in het rondgestrooide pepernoten maakten het feestje helemaal af. Na Oudeschild vertrok de Sint met zijn Pieten naar Den Burg waar het feest in alle hevigheid verder ging. Na een rondtocht te paard, wachtte de Sint een zeer warm welkom in het Glazen Paleis in het park. Het lange wachten van de kinderen werd ruimschoots beloond. 
Texel is klaar voor het Sinterklaasfeest. Het is nu nog even wachten tot 5 december, maar de schoenen kunnen gezet. Hieronder een kort foto-overzicht. 

Job Schepers
Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever
Meer berichten
 

Wat vindt u?

De gemeente treedt streng op tegen Illegale verhuur aan toeristen. Het is goed dat burgers daarbij helpen door illegale situaties door te geven aan de gemeente. Mee eens of niet mee eens?Reageren!