Logo texelsecourant.nl
The GAF
The GAF (Foto Simone Schipper)

Muzikaal weekend bij Lindeboom Live

  Cultuur

De Texelse band The GAF heeft vrijdag afgetrapt voor de eerste editie van Lindeboom Live. Zaterdag vanaf 17:00 en zondag om 16:00 uur zijn er weer optredens. 

Veel gezelligheid, sfeer en muziek van de sixties tot heden op het repertoire van The GAF en Alie & Tommy, de tweede band. Ook de derde band De Swingers maakte er een luisterrijk feestje van.

Het programma voor zaterdag:

17:00 uur in Brasserie de Lindeboom: Ray Romijn
Hij werd uit een Nederlandse moeder geboren in Brazilië, maar reisde met zijn ouders de wereld over. Nu trekt hij met zijn gitaar al jarenlang over de wereld. Ray speelt eigen werk en blues, rock'n roll en jazz covers van artiesten uit de jaren 50 en 60 van de vorige eeuw.

19:00 uur in Brasserie de Lindeboom: The GAF Plus
Gerard en Pieter van The GAF spelen samen met Eline akoestische muziek.

19:30 uur in de Question Plaza: Smartlappenkoor Den Hoorn
Als het Smartlappenkoor uit Den Hoorn losbarst, wordt er meegezongen, meegedeind, gelachen en gehuild. Kortom genieten.

21:00 uur in Brasserie de Lindeboom: The Beatles Sessions
The Beatles Sessions is een 5 koppige The Beatles Tributeband. Alles komt voorbij: van hits als 'Twist And Shout' tot pareltjes als 'Blackbird'. Sinds de oprichting in 2016 heeft de band op menig festival en podium door het hele land gespeeld.

21:00 uur in de Question Plaza: The Polderman Brothers
The Polderman broers hebben niet veel nodig om een feest te bouwen. De Texelse broers zijn al jaren een begrip: ze krijgen in no time iedereen op de dansvloer en verzoeknummers worden zeker op prijs gesteld! Daarmee creëren zij samen een avond voor en van iedereen.

Zondag 18 november

16:00 uur in Brasserie de Lindeboom: The Beatles Sessions

Lindeboom Live is gratis toegankelijk. 

Gerard Timmerman
Gerard Timmerman, verslaggever Texelse Courant.
Meer berichten
 

Wat vindt u?

De gemeente treedt streng op tegen Illegale verhuur aan toeristen. Het is goed dat burgers daarbij helpen door illegale situaties door te geven aan de gemeente. Mee eens of niet mee eens?Reageren!