Logo texelsecourant.nl
Foto:

Texelfonds is op zoek naar verhalen

  Cultuur

Het Texelfonds is op zoek naar verhalen. Bedoeling is deze te verzamelen, vast te leggen, zodat ze niet worden vergeten.

Op zondag 11 november organiseert het Texelfondspodium een verhalenmiddag in De Buureton. De jury, bestaande uit Margreet Berndsen, Anja Roubos em Nico Volkerts, kiest acht verhalen uit die worden voorgelezen.

Het is bedoeld voor wie zelf een verhaal heeft of mensen kent die op verjaardagen en partijen mooie, ontroerende verhalen, anekdotes vertellen of herinneringen ophaalt. Verhalen van nu en van vroeger, van jong en oud.

Alle verhalen die worden ingestuurd worden gebundeld en bewaard. Verhalen van voorgaande jaren zijn te vinden in de bibliotheek en op de website www.texelfonds.nl. De verhalen graag inleveren vóór 15 oktober. De maximale lengte is bij voorkeur twee getypte A4-tjes.

Soms is het moeilijk voor iemand om het verhaal zelf op papier te zetten. Laat dat even weten, dan kan iemand hierbij helpen.

Liefst digitaal aanleveren bij e.rijk@zorgring.nl. Handgeschreven verhalen kunnen worden ingeleverd bij De Buureton. Meer informatie over de verhalenmiddag en het Texelfondspodium is te vinden op de website 

Gerard Timmerman
Gerard Timmerman, verslaggever Texelse Courant.
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Aanwezigheid van de pers werkt belemmerend om vrijuit te kunnen sprekenReageren!