Logo texelsecourant.nl
Danseressen in 2017.
Danseressen in 2017. (Foto: Job Schepers)

De Koog in tropische sferen

  Cultuur

In De Koog wordt komend weekend het Tropical Sea Festival gehouden. Op vrijdag en zaterdag wordt de badplaats omgetoverd tot een tropisch geheel. Zeven horecagelegenheden nemen dit jaar deel aan het evenement dat ooit de seizoensafsluiter was.

Vrijdag barst het spektakel los om 19:00 uur. Tropische danseressen gaan onder leiding van een brassband door de straat. Daarnaast is er in diverse kroegen livemuziek. In discotheek De Toekomst wordt de avond verzorgd door Yung Felix, B-Linq en Roomz. Sjans verwelkomt net als eerdere jaren Exobeat. Dit bleek afgelopen edities een goede combinatie. In café Babbels zorgt El Vrieso voor het feestje en bij Onder de pomp moet de sfeer komen van de Texelse formatie L-stars. Bij café De Jutter speelt Trio Pim & Jan (onderdeel van Piano House) en bij restaurant Eigeweis komen de vrolijke noten van Friction. In het kleinste café van Texel, Geen Idee, spelen Tropical Steve en Sharon Heer.

Kaarten

Kaarten voor Tropical kosten €11,- (dagkaart) of €18,- (weekendkaart) en zijn online verkrijgbaar via www.tropicalseafestival.nl en verkrijgbaar bij De Kolonist in Den Burg en De Koog. Bandjes ook verkrijgbaar aan de poort. Na 22:00 uur alleen toegang tot deelnemende cafés met bandje.

Job Schepers
Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Aanwezigheid van de pers werkt belemmerend om vrijuit te kunnen sprekenReageren!