Logo texelsecourant.nl
Tom Cruise keert terug als Ethan Hunt.
Tom Cruise keert terug als Ethan Hunt. (Foto: Filmfoto.)

Afwisselend programma bioscoop

  Cultuur

In Cinema Texel doet Mission: Impossible – Fallout 3D zijn intrede. Daarnaast kunnen bioscoopbezoekers terecht voor twee voorstellingen van Andre Rieu's 'Amore, My Tribute to Love'.

Mission: Impossible – Fallout 3D

"Some missions are not a choice." Tom Cruise is terug als Ethan Hunt in de nieuwe spectaculaire 3D-actiefilm Mission: Impossible - Fallout. Samen met zijn IMF team (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) en terugkerende personages (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) bevindt Ethan zich in een race tegen de klok nadat een missie verkeerd afloopt. Verder met o.a. Henry Cavill (Justice League), Angela Bassett (Black Panther) en Vanessa Kirby (The Crown). Mission: Impossible - Fallout is geregisseerd door Christopher McQuarrie (Mission: Impossible - Rogue Nation).

Andre Rieu's 'Amore, My Tribute to Love

André Rieu, de koning van de wals, heeft aangekondigd dat zijn concertserie in Maastricht, één van de populairste liveoptredens ter wereld, in 2018 wordt uitgezonden in meer dan 2.000 wereldwijde bioscopen en dus ook in Cinema Texel. De uitzendingen vinden plaats in het weekend van 28 en 29 juli terwijl Rieu dit jaar in zijn moederstad de liefde viert. 'Amore, My Tribute to Love' is het eerbetoon van de beroemde violist aan zijn liefde voor muziek en zijn liefde voor zijn beide 'families': zijn vrouw en kinderen en niet te vergeten zijn Johann Strauss Orkest, waarmee hij al meer dan 30 jaar optreedt. Het eerbetoon is een logisch vervolg op het album 'Amore' dat Rieu vorig jaar uitbracht.

Het volledige programma: 

Job Schepers
Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever
Meer berichten
 

Wat vindt u?

De verkoop van plastic flesjes - zoals burgemeester Uitdehaag bepleit - moet verboden worden:Reageren!