Logo texelsecourant.nl

Literatuurlezing: Roald Dahl

  Cultuur

Op Internationale Roald Dahl Dag (de geboortedag van Roald Dahl) organiseren Artex en Bibliotheek Texel een literatuurlezing rondom deze bekende schrijver.

Roald Dahl; grappige, griezelige, gruwelijke verhalen, óók voor grote mensen! Tijdens deze lezing verdiepen we ons in zijn enerverende leven, bespreken we zijn originele stijl en manier van vertellen en natuurlijk komen ook de bijna onafscheidelijke tekeningen van Quentin Blake voorbij.

De lezing vindt plaats op donderdag 13 september van 18.30 uur tot ca. 20.15 uur bij Bibliotheek Texel (dus niet bij Artex!). Deelname kost € 10,- per persoon inclusief koffie/thee/lekkers. Reserveren is niet verplicht, maar wordt wel op prijs gesteld. Dit kan via de website van Artex of stuur een mail naar info@artex-texel.nl.

De lezing wordt gegeven door Liesje Schreuders van Bureau Boeiend. Liesje is schrijver en docent literatuurgeschiedenis en Nederlands. Zij studeerde cum laude af in de literatuurwetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Zij is oud-eindredacteur van Arabesken, het tijdschrift van het Louis Couperus Genootschap.

Artex Kunstenschool
School of the Arts, music school, dance school, theatre school and courses fine arts
Meer berichten
 

Wat vindt u?

De verkoop van plastic flesjes - zoals burgemeester Uitdehaag bepleit - moet verboden worden:Reageren!