Logo texelsecourant.nl
Foto: organisatie

Mooi weer verwacht op SomPop

  Cultuur

De opbouw van SomPop is zo goed als klaar en de weersvoorspellingen zien er goed uit. Als de bezoekers zelf nog even om zonnebrand denken en genoeg water drinken, staat niets een geweldige zaterdag in de weg. Zoals al gemeld: vol is vol, dus kom op tijd.

De organisatie en de vrijwilligers die sinds afgelopen weekend hielpen bij het opbouwen en inrichten, vermaakten zich ondanks het harde werken kostelijk. Het ontbreekt de aankleding aan niets. Eyecatcher zijn onder meer het Tante Miep's Amsterdams café en de Vuurtorenbar van de Texelse Bierbrouwerij. De kinderen kunnen met lege bekers terecht bij niemand minder dan George Baker. Hier staat uiteraard een passende beloning tegenover.

Het festivalterrein opent om 12:00 uur. Tickets zijn enkel aan de poort te verkrijgen en kosten €5,-, tot en met 17 jaar is de toegang gratis. Op de website van SomPop is het hele programma, dat zich verdeelt over drie podia, te zien. De website is speciaal gemaakt voor de mobiele telefoon, zodat men de hele dag over het programma kan beschikken. De redactie is uiteraard op zoek naar de mooiste foto's van Texels beroemdste festival. Deze kunnen ingezonden worden via email:redactie@texelsecourant.nl.

Job Schepers
Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever
Meer berichten
 

Wat vindt u?

De verkoop van plastic flesjes - zoals burgemeester Uitdehaag bepleit - moet verboden worden:Reageren!