Logo texelsecourant.nl

Genieten op uitverkochte Amusetour

  Cultuur

Gerookte paling, eendenlever, rode biet en crème fraîche, portobello met Texelse kruidenkaas en worst of verse oesters onderweg op een bootje naar de volgende halte. De uitverkochte Amusetour in Oudeschild was weer een genot voor de smaakpapillen. 

Naast alle culinaire hoogstandjes was er tijd voor een goed glas wijn, dit alles tegen het prachtige decor van de haven van Oudeschild. De deelnemers genoten zichtbaar van de culinaire reis. De Amusetour toont zich altijd een avond vol gezelligheid en genieten met elkaar. 
 

Behalve dat het fris werd in de loop van de avond waren de omstandigheden perfect. De deelnemende restaurants Brasserie TX, De Compagnie, Havenzicht, 't Pakhuus, De Kombuis en de deelnemers op locatie, Ingrid, Anneke's Kitchen en De Oude Vismarkt (oesters op de boot), zorgden voor een genoeglijke avond.

Bovendien was er op diverse locaties livemuziek. Gone to the Beach maakte er bij De Kombuis een sfeervol feestje van. De prijs van €49,50 is voor mensen nog wel eens een drempel, maar de vaste gasten van de Amusetour - of het nou Den Burg of Oudeschild is - snappen dat je daar veel voor terugkrijgt. Het is echt een avondje uit. Dat steeds meer mensen de Amusetour weten te vinden, blijkt wel uit het feit dat het evenement al voortijdig uitverkocht was. 

Job Schepers
Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever
Meer berichten
 

Wat vindt u?

De verkoop van plastic flesjes - zoals burgemeester Uitdehaag bepleit - moet verboden worden:Reageren!