Logo texelsecourant.nl

Nieuwe fotografiecursus 'visual storytelling' bij Artex

  Cultuur

Ben je ook benieuwd naar wat er allemaal nog meer uit jou en de camera te halen is? Wil je ook originele en meer spannende foto's kunnen maken? Meld je dan aan voor de nieuwe fotografiecursus 'visual storytelling' bij Artex.

Tijdens deze cursus leer je om betere foto's te maken en via jouw beelden een mooi verhaal te vertellen. Je zoekt naar krachtige beelden en creëert verhalen die jou en anderen raken. Er is aandacht voor fotoseries in elk discipline: landschap, architectuur, sociaal en documentair reportagewerk, portret of natuur. Het verhaal kan persoonlijk zijn, verzonnen worden of een gedicht verbeelden. Het kan ontstaan of je kan er actief naar zoeken. Je zet het in scène of je beschouwt het als een realistische documentaire; aan jou de keus. Ook compositie en cameratechniek komen uitgebreid aan bod.

Deze cursus is zeer geschikt voor amateurfotografen die hun creatieve skills (verder) willen ontwikkelen. Je wil meer dan alleen kiekjes maken en bent op zoek naar spannende en sprekende beelden.

De cursus start op dinsdag 15 mei om 19.30 uur en bestaat uit 9 lessen van 2 uur. Meer info en inschrijven via de website van Artex.

Artex Kunstenschool
School of the Arts, music school, dance school, theatre school and courses fine arts
1 reactie
Meer berichten