Logo texelsecourant.nl


Bioscoop

Rode oortjes en kindervermaak in bioscoop

  Cultuur

'Fifty Shades Freed' was woensdag al te zien tijdens de speciale 'Ladiesnight' in Cinema Texel en nu is de film vast onderdeel van de filmagenda. De film is niet geschikt voor de jeugdige kijker, dit geldt gelukkig wel voor 'Ted & het geheim van Koning Midas' die eveneens zijn intrede doet.

Fifty Shades Freed

Jamie Dornan en Dakota Johnson zijn terug als Christian Grey en Anastasia Steele in Fifty Shades Freed, de climax van het wereldwijd succesvolle Fifty Shades-fenomeen. Fifty Shades Freed is gebaseerd op het derde boek (Vijftig Tinten Vrij) van de bestselling boekenreeks van E.L. James. De gebeurtenissen uit de voorgaande twee delen komen tot een schokkende ontknoping in deze film. De pasgetrouwde en onafscheidelijke Christian en Ana genieten samen van hun luxe levensstijl, in de veronderstelling dat ze de duistere figuren uit hun verleden achter zich hebben gelaten. Maar hun gelukkig samenzijn wordt al snel in gevaar gebracht door nieuwe bedreigingen.

Ted en het Geheim van Koning Midas

Ted Stones reist naar Las Vegas voor een presentatie van archeologe Sara Lavroff. Ze heeft bewijs gevonden van het bestaan van de Halsketting van Midas, de mysterieuze koning die volgens de mythe alles wat hij aanraakte in goud liet veranderen. De hereniging met Sara wordt verstoord wanneer een rijke slechterik haar ontvoert, om zo de talisman te vinden die oneindige rijkdom kan brengen. Samen met zijn vriendjes Belzoni de papegaai en Bieber de hond begint Ted aan een reis rond de wereld om Sara te redden. Onderweg ontmoet hij nieuwe vrienden…, maar ook nieuwe vijanden! Ted & het Geheim van Koning Midas is een vrolijke animatiefilm met in de Nederlands gesproken versie de stemmen van o.a. Jan Kooijman (Ted) en Yvonne Coldeweijer (Sara), Pip Pellens (Tiffany), Charly Luske (Rackham), Murth Mossel (Schurk) en Ferry Doedens (Collega van Ted).

Seniorenmiddag

Iedere dinsdagmiddag houden wij speciale seniorenmiddagen. Bij binnenkomst staat het licht hoog zodat, u makkelijk uw plekje kunt opzoeken. Verder staat tijdens de voorstelling het geluid op een lager niveau dan normaal. Een kaartje voor een seniorenvoorstelling kost € 7,00 per persoon en is inclusief een kopje thee of koffie en iets lekkers in de pauze. De term "senioren" is bij ons een relatief begrip. U hoeft niet de 50 te zijn gepasseerd om mee te kunnen genieten. Tijdens deze middagen vertonen we naast de nieuwste blockbusters ook vaak bijzondere en Art-House films. Komende dinsdag wordt de film Mèdicin de Campagne vertoond. Ergens op het Franse platteland woont en werkt huisarts Jean-Pierre. Iedereen kan op hem rekenen, hij heeft een luisterend oor, verzorgt ze en stelt ze gerust, zeven dagen per week. Maar op een dag wordt Jean-Pierre zelf ziek. De jonge arts Nathalie komt hem bijstaan in zijn werk. Maar weet zij zich aan te passen aan dit nieuwe leven, en kan ze degene vervangen die onvervangbaar werd geacht?

Volledige programma

Job Schepers
Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever
Meer berichten
 

Wat vindt u?

De gemeenteraad moet instemmen met het autoluw maken van het centrum van Den Burg.Reageren!