Ellen ten Damme.
Ellen ten Damme.

Ellen ten Damme live in evenementenhal De Krim

Cultuur

De veelzijdige zangeres Ellen ten Damme treedt zaterdag 21 mei op in Evenementenhal Texel met haar nieuwe show “Klatergoud en schone schijn”.

De meeslepende show is een waar spektakel over de glorie van het hof, maar ook de schaduwzijde hiervan. Klatergoud blinkt op sociale media en de schone schijn is oogverblindend. Achter de façade observeert de troubadour de crinoline van de keizerin en leidt de dans alsof de morgen nooit komt.

Tijdens deze meertalige show worden bezoekers getrakteerd op verrassende en herkenbare nummers. Samen met haar band nodigt Ellen ten Damme iedereen uit om toe te treden tot haar hofhouding.

Naast zangeres is Ellen ook actrice, circusartieste, componiste, danseres en schrijfster. Van alle markten thuis dus. Ze staat bekend om haar gemaskerde shows. Maar het podium, haar kunst en haar publiek staan altijd op één. Haar shows zijn spectaculair. Ellen zoekt namelijk altijd de grenzen van haar eigen kunnen op.

De zaal is open vanaf 20.00 uur. De kaartverkoop loopt rechtstreeks via De Krim Texel. Een ticket voor de show kost €30,00 per persoon, inclusief gratis parkeren en garderobe. Tickets kunnen besteld worden via: www.krim.nl/ellen.

Afbeelding
Dwergvinvis gezien bij paal 17 Algemeen 11 uur geleden 6
Afbeelding
Nieuwe Texel Darts Trophy op De Krim Algemeen 14 uur geleden 5
Afbeelding
Nét niet voor Betsema in Boom Algemeen 16 uur geleden 3
Afbeelding
De Lezersfoto - Ochtendfile Algemeen 23 uur geleden 18
Afbeelding
Koreaanse detective in Cinema Texel Algemeen 2 dec, 16:00
Afbeelding
Zienswijzen als reddingsboei tegen maatregelen in Paraplubestemmingsplan verblijfsrecreatie Algemeen 2 dec, 14:00 4
Afbeelding
Boomsingel onderhoud langs Waalenburgerdijkje Algemeen 2 dec, 08:00 2
Afbeelding
Texel deze Week 1 december 2022 Algemeen 1 dec, 18:39