Ellen ten Damme.
Ellen ten Damme.

Ellen ten Damme live in evenementenhal De Krim

Cultuur

De veelzijdige zangeres Ellen ten Damme treedt zaterdag 21 mei op in Evenementenhal Texel met haar nieuwe show “Klatergoud en schone schijn”.

De meeslepende show is een waar spektakel over de glorie van het hof, maar ook de schaduwzijde hiervan. Klatergoud blinkt op sociale media en de schone schijn is oogverblindend. Achter de façade observeert de troubadour de crinoline van de keizerin en leidt de dans alsof de morgen nooit komt.

Tijdens deze meertalige show worden bezoekers getrakteerd op verrassende en herkenbare nummers. Samen met haar band nodigt Ellen ten Damme iedereen uit om toe te treden tot haar hofhouding.

Naast zangeres is Ellen ook actrice, circusartieste, componiste, danseres en schrijfster. Van alle markten thuis dus. Ze staat bekend om haar gemaskerde shows. Maar het podium, haar kunst en haar publiek staan altijd op één. Haar shows zijn spectaculair. Ellen zoekt namelijk altijd de grenzen van haar eigen kunnen op.

De zaal is open vanaf 20.00 uur. De kaartverkoop loopt rechtstreeks via De Krim Texel. Een ticket voor de show kost €30,00 per persoon, inclusief gratis parkeren en garderobe. Tickets kunnen besteld worden via: www.krim.nl/ellen.

De podcast van 28 maart 2024.
Podcast Texel deze Week 28 maart 2024 Algemeen 3 uur geleden
De kust bij paal 9 eind vorig jaar.
Inloopbijeenkomst onderzoek zuidwestkust Texel Algemeen 27 mrt, 11:00 1
Afbeelding
Diabetes Challenge 2024, wandelen om gezond te worden en te blijven Algemeen 27 mrt, 09:06
Afbeelding
Op zoek naar een leuke uitdaging?? Vacatures 26 mrt, 16:27 2
De schrijvers bij Bunker Texla.
Kennismaken met de Texelse geschiedenis Algemeen 26 mrt, 12:30 1
Afbeelding
Kunstlezing over Frans Hals bij Artex Cultuur 26 mrt, 10:15
Kikker
Kikker komt op bezoek in de bieb Algemeen 25 mrt, 20:11
Afbeelding
Tevoko-toernooi naar De Koog Sport 25 mrt, 14:30 3