Logo texelsecourant.nl
Foto: Imme Koopman

Basiscursus Fotografie bij Artex

  Cultuur

Op dinsdag 19 september om 19:30 uur start bij Artex - Kunstenschool Texel de Basiscursus Fotografie onder leiding van Edwin Boering. Tijdens deze cursus wordt niet alleen de techniek van fotografie belicht, maar vooral de motivatie en het verhaal/de zeggingskracht van de cursisten en hun foto's. Ook gaan we in op de historie, techniek en compositie. Je krijgt diverse opdrachten om de geleerde theorie in praktijk toe te passen en je creativiteit te ontwikkelen.

Vanwege de persoonlijke insteek is deze cursus niet alleen interessant voor amateur-fotografen, maar ook voor leerlingen die naar een vakopleiding willen en geprikkeld moeten worden een eigen identiteit aan hun portfolio te geven. Theorie en praktijk van belichten, alles over diafragma, sluitertijd, scherpte, scherptediepte, compositie en de mogelijkheden van je eigen camera.

De Basiscursus Fotografie bestaat uit 10 lessen van 2 uur. Voor meer informatie en/of om je aan te melden kun je contact opnemen met Artex via 0222-313493 of kijk op de website van Artex.

Artex Kunstenschool
School of the Arts, music school, dance school, theatre school and courses fine arts

reageer als eerste
Meer berichten

Wat vindt u?

Moet de gemeente meebetalen aan het onderhoud van fietspaden van Staatsbosbeheer.Reageren!