Logo texelsecourant.nl

Lieve Bertha met 'ongekust' @klif12

  Cultuur

De grappige, prachtig gezongen liedjes van Lieve Bertha zweven ergens tussen nederpop en kleinkunst in. Ze klinken robuust en toch vrolijk, filosofisch en toch licht, stoer en toch lief. Naast muziek maakt Lieve Bertha absurde korte filmpjes, waarin toevallige voorbijgangers leren hoe je je dromen na moet jagen. Slaap in de etalage van een beddenzaak! Laat hangend in een tentje aan de Euromast pizza's bezorgen! Bel in het holst van de nacht mensen uit hun bed en trakteer ze op een fijn ontbijtje…

De twee singer/songwriters die achter de naam Lieve Bertha schuilgaan zijn Koen Brouwer en Rens Polman. Twee jongens van begin twintig, die al hun hele leven met elkaar bevriend zijn en die schrijven, vertellen en zingen over alles wat hen bezighoudt. De twee lefgozers van Lieve Bertha hebben met hun veelbekeken filmpjes, die op YouTube en 101.tv (BNN) regelrechte hits zijn, en hun gevoelige liedjes inmiddels een grote schare fans.

Een optreden van Lieve Bertha is een unieke belevenis. Ongekust heet de multimediale voorstelling die je gezien moet hebben om te weten hoe bijzonder de magie van Lieve Bertha is.

In 2012 deed Lieve Bertha & band mee met de Grote Prijs van Nederland in de categorie Singer-Songwriter. Ze wonnen de publieksprijs, met het recordaantal van 40% van alle stemmen.

De pers over Lieve Bertha:

Het zijn energieke, vrolijke lefgozers die hun zaakjes goed op orde hebben. Ze lijken te weten wat ze doen en gaan er voor. Dat is de kwaliteit waarmee ze het ver kunnen schoppen!  - Mpodia

Woensdag 28 oktober, aanvang 20.30 uur, entree €16,00. Diner vooraf mogelijk, reserveren gewenst.

Theater-Restaurant Klif 12
Geniet van Diner Cabaret shows, Tapas Theater Diners, kindervoorstellingen en cabaretiers.
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Een vliegende auto die door de politie bij calamiteiten vanaf vliegbasis Leeuwarden wordt ingezet op de Waddeneilanden.Reageren!