Afbeelding

Nieuwe creatieve cursussen voor kinderen en jongeren bij Artex

Cultuur

Op vrijdag 24 september start Artex met twee nieuwe creatieve cursussen voor kinderen en jongeren onder leiding van Marleen Bakker.

Voor kinderen uit groep 6 tot en met 8 is er KunstKids. In deze cursus gaan de kinderen met verschillende technieken aan de slag. Ze leren dat tekenen en schilderen een taal zijn waarmee van alles kan worden verteld. Over jezelf, wat je meemaakt, maar ook over wat je om je heen ziet. De kinderen worden gestimuleerd om hun eigen creatieve taal te ontwikkelen.

KunstKids is vanaf 24 september gedurende 25 weken elke vrijdag om 14.30 uur. De lessen duren 1,5 uur. Meer info is te vinden op de website van Artex.

Voor OSG’ers is er YoungArt. In deze cursus leren de deelnemers verschillende teken- en schildertechnieken en ontdekken ze wat hun ‘creatieve taal’ is. Er wordt  met opdrachten gewerkt, maar er is ook volop ruimte om te experimenteren. Naast persoonlijke expressie is er aandacht voor vorm, kleur, compositie en toonwaarden.

YoungArt is vanaf 24 september gedurende 25 weken elke vrijdag om 16.00 uur. De lessen duren 1,5 uur. Meer info is te vinden op de website van Artex.

Afbeelding
Materieel gladheidsbestrijding klaar voor de winter Algemeen 53 minuten geleden
Afbeelding
Opnieuw 3 punten voor De Koog Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Texelaar op tv Algemeen 18 uur geleden 4
Afbeelding
Texelse biljartkampioenschappen weer in De Hof Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
ZDH afgedroogd door titelkandidaat Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Texels kampioenschap unihockey Sport 23 uur geleden 3
Afbeelding
Belgische luchtmacht oefent boven Vliehors Algemeen 5 dec, 08:00 8
Afbeelding
Bietencampagne vol op stoom Algemeen 4 dec, 16:30 5