Logo texelsecourant.nl
Parasite kreeg eerdere deze week onder meer de Oscar voor beste film.
Parasite kreeg eerdere deze week onder meer de Oscar voor beste film. (Foto: Filmfoto)

Oscarwinnaar Parasite in Cinema Texel

  Cultuur

De Zuid-Koreaanse Parasite kreeg deze week als eerste niet Engelstalige film ooit de Oscar voor beste film. Komende week is de film twee avonden te zien in Cinema Texel. Verder zijn onder meer 'Sonic' en 'Birds of prey' te zien. Vanwege de aanblijvende belangstelling is ook 1917 nog gewoon in het vaste programma blijven staan.

Parasite:

De werkloze Ki-taek en zijn gezin leven in een krappe woning een arm bestaan. Ze raken bijzonder gefascineerd door de rijke familie Park en zien mogelijkheden om van hun luxueuze bestaan te profiteren. Het gezin probeert langzaam maar zeker zijn intrede te doen tot het leven van de familie en heeft daarbij geen moeite met een paar leugentjes om eigen bestwil. Een onverwacht voorval gooit echter roet in het eten, waardoor ze alles op alles moeten zetten om hun nieuwe leven in stand te houden.

Sonic

Sonic is het nieuwe live-action avontuur gebaseerd op de populaire Sega videogame franchise. Sonic en zijn nieuwe beste vriend Tom proberen samen de slechterik Dr. Robotnik te stoppen en de wereld te redden.

Het volledige filmoverzicht:

Job Schepers
Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ik vind dat we op Texel in het algemeen goed geïnformeerd worden wat betreft het coronavirusReageren!