Logo texelsecourant.nl
Het kostuumdrama Downton Abbey.
Het kostuumdrama Downton Abbey. (Foto: Jaap Buitendijk)

Toekomst Downton Abbey wankelt

  Cultuur

Drie nieuwe films deze week in Cinema Texel: Downton Abbey, Wat Is Dan Liefde en Maleficent 2.

In het wereldwijde fenomeen 'Downton Abbey' staat alles in het teken van een bezoek van de koning en de koningin aan het landgoed van de familie Crawley. Het brengt een schandaal teweeg dat de toekomst van Downton doet wankelen.

In 'Wat Is Dan Liefde' krijgt echtscheidingsadvocaat Cato (Elise Schaap) de kans partner te worden bij een commercieel kantoor waar behoefte is aan verandering.

Cato lijkt de aangewezen persoon om de boel te veranderen, totdat ze onder de indruk raakt van collega Gijs (Maarten Heijmans) die zo'n beetje alles vertegenwoordigt wat Cato juist verafschuwt.

In Disney's 'Maleficent 2', het vervolg op Maleficent uit 2014, trekken de heks Maleficent (Angelina Jolie) en haar peetdochter Aurora hun complexe familiebanden in twijfel.

De twee worden uiteindelijk in tegengestelde partijen uit elkaar getrokken in de Grote Oorlog waarbij hun loyaliteit op de proef wordt gesteld.

De films Joker en F*ck de Liefde worden geprolongeerd in Cinema Texel evenals het jeugdprogramma met Misfi 2, Everest de Jonge Yety, Trouble en Shaun het Schaap: Het Ruimte Schaap.

Jeroen van Hattum
Journalist Texelse Courant.
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Evenementen op Texel zouden beter op elkaar afgestemd moeten worden:Reageren!