Logo texelsecourant.nl
Leonardo Di Caprio in Once upon a time in Hollywood.
Leonardo Di Caprio in Once upon a time in Hollywood. (Foto: ANDREW COOPER)

Nieuwste 'Quentin Tarantino' in Cinema Texel

  Cultuur

'Once Upon A Time in Hollywood', de nieuwste film van Quentin Tarantino draait vanaf deze week in Cinema Texel. In de hoofdrollen van deze film Leonardo Di Caprio en Brad Pitt.

Once Upon a Time in Hollywood

De film speelt zich af in het Los Angeles van 1969, een tijd waarin alles aan het veranderen is. TV-ster Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) en zijn vaste stuntdubbel Cliff Booth (Brad Pitt) proberen aan de bak te komen in een filmindustrie die ze bijna niet meer herkennen. De negende film van schrijver en regisseur Quentin Tarantino is een eerbetoon aan het gouden Hollywood-tijdperk, met meerdere verhaallijnen en een imposante ensemblecast.

IT Chapter two

De horrorklassieker IT Chapter two gaat in haar nieuwe versie de tweede week in. Het kwaad vestigt zich opnieuw in het stadje Derry als regisseur Andy Muschietti de 'Losers Club' weer bij elkaar brengt, daar waar het allemaal begon. Bereid je voor op de finale van de grootste horrorfilm aller tijden. 27 jaar nadat de Losers Club Pennywise heeft verslagen, keert de clown terug naar het stadje Derry om daar iedereen weer de schrik aan te jagen. De Losers zijn inmiddels volwassen en zijn ieder hun eigen weg gegaan. Maar als er weer kinderen verdwijnen, vraagt Mike, de enige die in Derry is gebleven, aan de rest om naar huis te komen.

Het volledige filmprogramma

Job Schepers
Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Wel of geen energieveld van 17 hectare langs de Pelikaanweg?Reageren!