Logo texelsecourant.nl
Milo van Hardeveld start een eigen kledingmerk en organiseert muziek event Texel Urban.
Milo van Hardeveld start een eigen kledingmerk en organiseert muziek event Texel Urban. (Foto: Stefan Krofft)

Milo organiseert muziek event Urban in De Toekomst

  Cultuur

"Je kunt de hele wereld aan, als je maar wilt."

Milo van Hardeveld heeft een droom: "De wereld te veranderen." Zijn passie is het organiseren van Muziek Events. Te beginnen vanavond (vrijdag) in De Toekomst dancefeest Urban. Er komen liefst zes dj's.

Onder de naam Texel Urban organiseert Milo, 17 jaar en net geslaagd voor de Mavo, Muziek Events. Daarnaast is hij onder de naam Milo's zijn eigen kledingmerk gestart. Een ondernemende Texelaar die weet wat hij wil. "Een jaar geleden lag ik in het ziekenhuis en had volop tijd om na te denken. Ik vroeg aan mezelf: wat wil ik met mijn leven? Wat wil ik doen, waar word ik gelukkig van? Mijn passie is om mensen te helpen. Share! Deel, is the message."

"Op mijn eerste T-shirts staat 'Live the dream or dream of life'. Deze tekst is voor mijn oude voetbalcoach Rob (Daalder). Hij heeft míj gemotiveerd en ik denk ook veel anderen. Door Rob bleef ik altijd geloven in het leven. De tekst raakte mij en staat voor mijn doel om mensen te inspireren om de obstakels van het leven te overwinnen. Het leven is niet altijd makkelijk - we hebben allemaal te maken met uitdagingen, verlies, pijn en lijden. Maar juist van die momenten leren wij. Als je onderuit gaat, sta op, hoe moeilijk ook en probeer het opnieuw. Ik werk hard aan mijn droom om de wereld een betere plek te maken. Ik heb gemerkt dat ik dit niet alleen kan, maar dat er vele andere jongeren zijn met een verhaal. Laten we de wereld samen veranderen.

Veel mensen komen niet tot ontplooiing. Als ik er voor kan zorgen dat ze net dat stapje kunnen nemen. Je kunt de hele wereld aan, als je maar wilt. You are a masterpiece, is mijn boodschap. Iedereen is perfect. Je kunt heel ver komen, als je het doet op jóuw manier. Ik geloof in iedereen, zolang jij wilt, ga je komen waar je wilt komen.

Ik hoop dat mensen hun verhaal met mij willen delen. Uit die verhalen ontstaan weer nieuwe teksten voor Milo's. Die tekst zou dan op mijn volgende T-shirt kunnen staan. Zo vertellen we samen de boodschap. Door Milo's te dragen, neem je deel aan de droom. Door het organiseren van de muziek events bereik je veel jonge mensen, breng je ze bij elkaar en verbind je jongeren met elkaar. Dat is heel krachtig."

"Vanavond organiseer ik mijn eerste muziek event in de Toekomst. Er komen zes dj's voor naar Texel. De entree is €5,-. Het begint om 23:00 uur, de line up bestaat uit dj's: Colin Hook, Catwise, Donero, Riddle Noma$ en BXT. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal. Van alle opbrengsten van mijn kleding en events gaat een deel naar het goede doel. Dit keer is het voor een doel gekoppeld aan Rob, daarna zal het voor een doel zijn om jongeren met elkaar te verbinden.

Over het gekozen doel zegt Milo: "Ik had de T-shirts al een half jaar in huis, maar er moest nog zo veel gebeuren voor het lanceren van mijn bedrijf. Op 12 juli is mijn website de lucht in gegaan, een dag later hoorde ik dat Rob is overleden."

Uit de grond van zijn hart: "Deze is voor jou Rob, omdat je mij en vele anderen geïnspireerd hebt te blijven geloven in jezelf en in het leven."

Milo is te bereiken via 06-57839925 of info@milos.store.

Gerard Timmerman
Gerard Timmerman, verslaggever Texelse Courant.
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Er moet een aanmeldplicht komen voor alle bed and breakfastsReageren!