Logo texelsecourant.nl
De film Yesterday is nieuw in de bioscoop.
De film Yesterday is nieuw in de bioscoop. (Foto: Jonathan Prime)

English Night bij Cinema Texel

  Cultuur

Cinema Texel en De Kastanjeboom in Den Burg houden woensdagavond 26 juni een English Night ter gelegenheid van de première van de film Yesterday.

De film gaat over een man die op een dag de enige op de wereld blijkt te zijn die de liedjes van The Beatles nog kent. Dat biedt onverwacht ongekende mogelijkheden.

Tijdens deze English Night krijgen bezoekers de film een dag voor de landelijke première te zien, een mooi glas Lager bier (of fris) en Fish and Chips. Daarnaast is er live muziek aanwezig om het Britse en het Beatle gevoel extra aan te wakkeren.

Een kaartje voor de complete avond kost €22,50 per persoon. Inloop tussen 19:00 en 19:30 uur, aanvang avond 19:30 uur. De film zal omstreeks 20:15 uur starten. Reserveren voor deze unieke avond kan via 0222 312027 of www.cinematexel.nl.

De film Yesterday is van de makers van onder meer de bekende films 'Love Actually', 'Notting Hill', 'About Time' en 'Slumdog Millionaire'.

Jeroen van Hattum
Journalist Texelse Courant.
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Visroken, een oude traditie die onder meer tijdens de Strender Visrookwedstrijd in ere wordt gehouden, verdient de status van cultuurhistorisch erfgoed.Reageren!