Logo texelsecourant.nl
Gone to the beach.
Gone to the beach. (Foto: Jeroen van Hattum)

Volop livemuziek op Texel

  Cultuur

Op diverse locaties op het eiland kan men dit weekend genieten van livemuziek.

In café De Kuip in de Dorpsstraat in De Koog wordt vanavond vanaf 22:00 uur een optreden gegeven door de Texelse akoestische band 'Gone to the Beach'.

Zondag treedt feestzanger Dario op in café De Jutter dat eveneens in de Dorpsstraat is gevestigd. Dit optreden begint rond 21:00 uur.

In de tuin van de Worsteltent aan de Rozendijk in De Dennen is eerste pinksterdag vanaf 14:00 uur een spetterend optreden van de 'JazzFocus bigband.' "Als we het woord spetterend letterlijk nemen, zal het optreden binnen zijn. Met soul, funk, bossa nova en jazz zal de zondagmiddag de pan uit swingen. Een niet te missen evenement in samenwerking met Roxi Jasper, onze Texels muziekdiva, die regelmatig van de partij is in deze bigband die voornamelijk bestaat uit jonge, talentvolle en studerende muziekstudenten. Dus: kwaliteit verzekerd. 'Pinkpop' in de Worsteltent", laat eigenaar Fons Griffioen weten.

Job Schepers
Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Visroken, een oude traditie die onder meer tijdens de Strender Visrookwedstrijd in ere wordt gehouden, verdient de status van cultuurhistorisch erfgoed.Reageren!