Logo texelsecourant.nl
Mena Massoud speelt Aladdin en Will Smith de geest.
Mena Massoud speelt Aladdin en Will Smith de geest. (Foto: Photo Credit: Daniel Smith)

Aladdin hoofdfilm in Texelse bioscoop

'Aladdin' is deze week de hoofdfilm in Cinema Texel, de films is te zien in de Nederlandse en de originele versie. In de Senioren/ Filmhuis-dinsdagmiddagprogrammering draaien 'VICE' en 'If Beale Street Could Talk'. 'Singel 39', 'Pokemon' en 'Avengers' zijn geprolongeerd.

Aladdin

Aladdin is het spannende verhaal van de charmante straatrat Aladdin, de moedige en zelfbewuste prinses Jasmine en de geest die mogelijk de sleutel is tot hun toekomst dat zich afspeelt in de fictieve havenstad Agrabah. De film is geregisseerd door Guy Ritchie, geschreven door John August en Guy Ritchie en gebaseerd op Disney's Aladdin.

Singel 39:

Dé ontroerende feelgood film van dit voorjaar. Mo (39), kort voor Monique (Lies Visschedijk), heeft het helemaal voor elkaar: een baan als hartchirurg, een lieve familie, een maandelijks bezoek van haar minnaar én een prachtig pand aan de Singel in Den Haag. Wanneer de aantrekkelijke kunstenaar Max (Waldemar Torenstra) ineens bij haar op de stoep staat, ontstaat er een bijzondere vriendschap. Max valt op mannen, maar heeft ook een kinderwens. Mo is überhaupt niet met het moederschap bezig. Ze weet al niet waar ze de tijd vandaan moet halen om iets leuks te doen, laat staan om serieus te daten.

Het volledige overzicht:

Job Schepers
Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Initiatiefnemers van de petitie "Zeg nee tegen 5G" waarschuwen dat 5G (snel internet) schadelijke is voor onze gezondheid. Mee eens of niet mee eens?Reageren!