Logo texelsecourant.nl
Foto: Job Schepers

"Het kleine boekje van Den Burg" bijna overal verkrijgbaar

Erg compact en toch veelzijdig en gratis verkrijgbaar in een groot aantal winkels in Den Burg: "Het kleine boekje van Den Burg", een initiatief van ondernemersvereniging Den Burg, Winkelhart van Texel dat Texelaar en toerist door Texels grootste dorp heen gidst. 

In het tachtig pagina's tellende boekje niet alleen handige tips over de verschillende winkels, er zijn in het boekwerk ook interviews en wetenswaardigheden over Den Burg te vinden. Ook een programma van de activiteiten ontbreekt niet. Aan de Duitse gast is gedacht met de rubriek 'Was zu tun?'. Donald de Vrind, voorzitter van het Winkelhart is blij met het eindresultaat. "Het is een mooi voorbeeld van de eensgezindheid in het dorp en één van de eerste tastbare resultaten van het Ondernemersfonds. Het is uitgekomen in een oplage van zestigduizend stuks en naast de vele winkels ook verkrijgbaar bij de VVV."

Wethouder Hennie Huisman nam het boekje vanmorgen in ontvangst in het gemeentehuis. "Handig dat het zo compact is, handig mee te nemen", zegt ze terwijl ze tevreden vaststelt hoeveel er in zo'n klein boekje staat. 


Job Schepers
Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Visroken, een oude traditie die onder meer tijdens de Strender Visrookwedstrijd in ere wordt gehouden, verdient de status van cultuurhistorisch erfgoed.Reageren!