Logo texelsecourant.nl
Avengers: Endgame, een nieuwe productie van Marvel Studio's.
Avengers: Endgame, een nieuwe productie van Marvel Studio's. (Foto: Marvel-Studios)

Nieuws voor jong en oud in Cinema Texel

Drie nieuwe films doen hun intrede in Cinema Texel, te weten 'Avengers: Endgame', 'Geheim Agent Marnie' als 'Arctic'. Daarnaast is 'Baantjer' doorgeschoven naar het vaste filmprogramma.

Avengers: Endgame:

De vreselijke gebeurtenissen die door Thanos in gang werden gezet, roeiden de helft van het universum uit en verzwakten de Avengers. De overgebleven Avengers voelen zich genoodzaakt om nog één keer in actie te komen in Avengers: Endgame, de spectaculaire finale van 22 films van Marvel Studios.

Geheim Agent Marnie:

Geheim Agent Marnie is een avontuurlijk, hartverwarmend en grappig verhaal en wordt ondersteund door fijne, diepgaande humor, die ook iets biedt aan volwassenen. Als een leuk-spannend bioscoopavontuur is Geheim Agent Marnie een film die plezier voor het hele gezin.

Arctic:

Als een man na een vliegtuigcrash als enige overlevende strandt op de Noordpool wordt hij geconfronteerd met de verschrikkelijke kou en volledige afzondering. In de hoop zijn afgrijselijke omstandigheden te overleven besluit hij zijn geïmproviseerde kamp te verlaten en de levensgevaarlijke reis door onbekend terrein te maken.

Het volledige filmoverzicht

Job Schepers
Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Het beheer van paden op de Hoge Berg door middel van schapenbegrazing is een goed idee.



Reageren!