Afbeelding
Foto organisatie

Dit artikel is geschreven door
Job Schepers

Job Schepers, Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever

The best of Einaudi op bijzonder concert bij Bonte Belevenis

Algemeen

Bij landgoed de Bonte Belevenis nabij Den Hoorn staat eerste paasdag, zondag 21 april, The best of Einaudi door Jeroen van Veen op het programma.

De organisatie, in handen van Sabien Bosma en Annette van Ruitenburg kijk er naar uit. "Texel voldoet aan alle voorwaarden voor dit bijzondere concert. Mooie entourage, heerlijk eten. Je kunt zo met de fiets naar het landgoed en nog even nagenieten in het Nationaal Park de Duinen van Texel. Een ultieme invulling voor de eerste Paasdag! Op deze locatie zal een betoverend concert plaatsvinden met daarbij heerlijk eten."

De internationaal vermaarde sterpianist Jeroen van Veen (www.jeroenvanveen.com) speelt werken van de beroemde Italiaanse componist Ludovico Einaudi. Zijn muziek werd onder meer bekend door zijn soundtracks in de film 'Intouchables' (2011). Zijn minimalistisch aandoende muziek is nauw verwant aan popmuziek het is ritmische en opzwepende muziek en wordt afgewisseld met langzame rustgevende klanken om bij weg te dromen.

Jeroen van Veen - beroemd om zijn ligconcerten - speelt graag op bijzondere locaties, daar is De Bonte Belevenis er natuurlijk één van. "De vertolking van deze bijzondere muziek, dichtbij, liggend of ontspannen zittend en met prachtig uitzicht op het Nationaal Park de Duinen van Texel en het landgoed belooft een ervaring te worden die u niet snel zult vergeten", stelt Anette.

Meer informatie op: www.ligconcert.nl. Eerste concert: aanvang 10:30 uur, Tweede concert: aanvang 16:30 uur. Duur van elk concert is 1,5 uur, Bij het tweede concert kan de boot nog worden gehaald. Annette van Ruitenburg en Sabien Bosman STAALcatering, verzorgen daarbij een heerlijke dagschotel bestaande uit: soep, salades, brood, pesto, dips en spreads geïnspireerd op de boeken van Yotam Ottolenghi, als lunch of dagschotel. Een feest van smaken en kleuren met groenten als hoofd ingrediënt.

Kosten €35,-, inclusief eten (excl. drankjes). Adres: Rommelpot 11, 1797 RN Den Hoorn. Aanmelden en Informatie: STAALcatering sabien.bosman@gmail.com, 06 5574 0685.

Afbeelding
Ongeval op rotonde Politie 17 uur geleden 10
Afbeelding
Optreden Artex Kamerkoor Herdenking Burghtkerk Cultuur 19 uur geleden
Afbeelding
Gamen (FIFA) en Bewegen in de meivakantie Algemeen 23 apr, 17:36
Evy Gobbens komt in de bieb voor de IVN Kinderlezing over zeespiegelstijging.
Activiteiten in de bieb tijdens de meivakantie Algemeen 23 apr, 14:58
Blauwe strepen voor de blauwe zones in Den Burg en De Koog waar de parkeerduur leidend is.
Geen actie om parkeren terug naar oude te brengen Algemeen 23 apr, 14:00 1
Afbeelding
Archeologische vondsten onder vloer Oudheidkamer Algemeen 23 apr, 10:45
Afbeelding
Muziek en dans voor peuters bij Artex Algemeen 22 apr, 15:51
Afbeelding
De Lieuw zoekt vrijwilligers voor monitoren vlinders Algemeen 22 apr, 13:30