Therapie Wolf en Oosterbaan sport- en wandelschoenen houden samen een schoenenbeurs.
Therapie Wolf en Oosterbaan sport- en wandelschoenen houden samen een schoenenbeurs.

Dit artikel is geschreven door
Gerard Timmerman

Gerard Timmerman, verslaggever Texelse Courant.

Schoenenbeurs Oosterbaan sport- en wandelschoenen en Therapie Wolf

Algemeen

Oosterbaan sport- en wandelschoenen uit Alkmaar houdt met Therapie Wolf zondag 31 maart een hardloop- en wandelschoenenbeurs met alle grote wandel- en hardloopschoenen merken. Er is ook een collectie schoenen voor dagelijks gebruik.

Doe een gratis voet- en schoenanalyse

Oosterbaan sport- en wandelschoenen is al jaren een begrip in Noord-Holland voor het professioneel laten opmeten van een paar nieuwe wandel-, hardloop- en confectieschoenen. Wij maken een uitgebreide analyse van uw voeten om een zo goed mogelijk schoenadvies te kunnen geven.

Op zondag 31 maart kunt u vrijblijvend uw voeten laten opmeten door de medewerkers van Oosterbaan. Sportschoentherapeuten en orthopedische schoenmakers staan voor u klaar. Op deze dag kunt u ook terecht voor het laten aanmeten van en het inwinnen van advies over steunzolen en orthopedische schoenen.

De impact van een dagelijkse schoen

Bewegen is voor iedereen anders, dat begrijpen wij bij Oosterbaan als geen ander. Wandelen doen we (als we goed ter been zijn) allemaal. Wandelen door de winkelstraat van Den Burg is anders dan een lange wandeling door de duinen en de Slufter. Maar wat voor schoen trek je nu het beste aan als je even de kinderen naar school brengt of nog snel de boodschappen moet halen?

De dagelijkse schoen is de belangrijkste schoen, je staat er immers de hele dag op. Gek genoeg staan we er te weinig bij stil wat de impact van een dagelijkse schoen is. Vaak zien wij een slappe sneaker of een laars voorbij komen als dagelijkse schoen. Het gevolg is vaak pijn aan voeten, enkels, kuiten, knieën en onderrug.

Goede schoenen zijn vrij kostbaar en het zou zonde zijn om een schoen aan te schaffen die niet passend is bij uw voeten of niet aansluit bij wat u er mee gaat doen. Op zondag 31 maart is Oosterbaan in de Jonkerstraat 6 in Den Burg aanwezig van 10:00 – 17:00 uur. Neem uw oude schoenen mee, wij filmen u dan op de loopbaan.

Mocht u nog vragen of speciale wensen hebben dan kunt ons van tevoren bellen of mailen. Telefoon 072-5069041 of via de mail winkel@oosterbaanalkmaar.nl

De kust bij paal 9 eind vorig jaar.
Inloopbijeenkomst onderzoek zuidwestkust Texel Algemeen 27 mrt, 11:00 1
Afbeelding
Diabetes Challenge 2024, wandelen om gezond te worden en te blijven Algemeen 27 mrt, 09:06
Afbeelding
Op zoek naar een leuke uitdaging?? Vacatures 26 mrt, 16:27 2
De schrijvers bij Bunker Texla.
Kennismaken met de Texelse geschiedenis Algemeen 26 mrt, 12:30 1
Afbeelding
Kunstlezing over Frans Hals bij Artex Cultuur 26 mrt, 10:15
Kikker
Kikker komt op bezoek in de bieb Algemeen 25 mrt, 20:11
Afbeelding
Tevoko-toernooi naar De Koog Sport 25 mrt, 14:30 3
De Palmpasenoptocht in De Koog.
Lopen met broodhaantjes voor Palmpasen Algemeen 25 mrt, 10:30 2