Logo texelsecourant.nl
Foto:

Get it Clean zelfstandig verder

Marlon Zijm (28) en Mathijs Legierse (27) zijn sinds kort de gezichten achter Get it Clean glasbewassing en reinigingsdiensten. Het is de opvolger van het bedrijf TomTex glasbewassing dat weer onderdeel was van TomTex bouw van Tom Stroes. Laatstgenoemde zet het bouwbedrijf gewoon voort.

"Het is een logische stap. Zowel in de bouw als bij het glasbewassingsbedrijf is het enorm druk. Marlon deed al heel veel zelfstandig", vertelt Tom. Acht maanden geleden kwam Mathijs bij het bedrijf in dienst om Marlon bij te staan. "Toen was de intentie al dat ik bij de V.O.F. in zou komen. Dat is nu gebeurd. Voor onze klanten verandert er in de praktijk niets", legt Mathijs uit.

De afgelopen periode werd het bedrijf klaargestoomd voor de toekomst. "Zo hebben we een nieuwe machine gekocht, waarmee we met biologisch afbreekbare middelen daken en panden een algenbehandeling kunnen geven. Deze methode is ook ideaal voor vlonders, schuttingen, veranda´s et cetera. Met deze methode komt er geen directe druk op het dak zelf. Hierdoor wordt de bovenlaag niet aangetast. Daarnaast komt er een extra bedrijfsbus bij", vertelt Marlon.

De klantenkring is in de afgelopen jaren flink uitgebreid, zowel zakelijks als voor particulieren. "We doen nu ook de ramen, daken en terrassen van verschillende vakantieparken en hotels", stelt Marlon. Marlon is inmiddels zo'n vijf jaar bezig met glasbewassing. "Je wordt handiger in dingen. Zowel in het werk zelf als in de planning. Hierin is het bedrijf enorm gegroeid."

Job Schepers
Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Het besluit om de beslissing rond de toeristenbelasting te bevriezen, vergroot mijn vertrouwen in de politiek.Reageren!