Logo texelsecourant.nl

Nog enkele kaarten beschikbaar voor de vrijwilligersavond op 3 maart in De Toegift

Berry Speelt… op zondag 3 maart 2019…

Maar alleen voor onze Texelse vrijwilligers!

Ieder jaar wordt in Nederland de 'Dag van de vrijwilliger' gevierd als waardering voor de vrijwillige inzet van mensen binnen onze samenleving. Zo ook op Texel. Want zonder onze vrijwilligers zouden welzijn, zorg, cultuur, toerisme, kunst, sport, natuur, onderwijs, muziek, media, politiek, … er op ons eiland heel anders uitzien.

Dit jaar heeft Texels Welzijn  Berry Lussenburg en Jeroen Ras bereid gevonden om op  zondag 3 maart  hun theaterrestaurant De Toegift in Den Hoorn  gastvrij open te stellen voor onze Texelse vrijwilligers en hen te trakteren op een speciaal optreden van niemand minder dan… Berry zelf!

Een unieke kans dus om de cabaretier Berry op zijn eigen podium te zien spelen. Voor meer informatie en het programma verwijzen wij u naar de website van https://texelswelzijn.nl

De toegang is gratis. Maar in verband met het maximaal aantal deelnemers (110 per voorstelling) moet u zich wel aanmelden  vóór maandag  25 februari via de link; https://texelswelzijn.nl/aanmelden

Texels Welzijn
Texels Welzijn is er voor u!
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Visroken, een oude traditie die onder meer tijdens de Strender Visrookwedstrijd in ere wordt gehouden, verdient de status van cultuurhistorisch erfgoed.Reageren!